İnternet sağlayıcı önerisi

Arda SARICA

Hectopat
Katılım
2 Temmuz 2018
Mesajlar
171
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, taşındıktan sora Kablonet'in altyapısı olmadığı için internet arayışındayım sizce hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz?
TürkNet'i düşündüm fakat müşteri hizmetleri ve internettiyle sıkıntı yaşayan çokmuş.
Not: Çok yüksek fiyatlara çıkamıyorum.
Not: Superonline fiber, Türksat kablo ve Vodafone fiberin altyapısı oturduğum bölgede yok.
 
TürkNet sizi 2 ay bekletir (beni 6 ay bekletti altyapı olmayınca biraz bekletiyorlar ). Şu an Vodafone kullanıcısıyım memnunum VDSL altyapısı kullanıyorun.
 
Tanıdığım herkese TürkNet'e yönlendiriyorum. Gecen ay kuzenim geçti, canavar gibi taahhüt yok. Sınırsız internet. Yakamı dolandırıcı Türk Telekom'dan kurtardığım gün, soluğu TürkNet'te alacağım. 95 TL 75 Mbps alıyorum oturduğum bölgede. Türk Telekom 24 ay zorunlu taahhüt yaptırıyor. Geç TürkNet'e kafan rahat etsin.
 
TT altyapısında Türknet kullanacaksanız işkence çekersiniz. Türknet'in kendi altyapısı varsa iyi ilgileniyorlar. TT altyapısında komşum aynı zamanda arkadaşım kullanıyordu desteğe yazıyoruz sorununuz düzelecektir deyip kapatıyorlar konuyu. 1 ay uğraştık en sonunda iptal ettirdik. Netspeed kullanıyorum ve memnunum önerebilirim. Ama Netspeed'de bazı arkadaşların ping sorunu vardı.
 
Müşteri hizmetleri olması pek bir anlam ifade etmiyor. Tüm ISS'lerdeki müşteri hizmetlerinin bildiği tek şeyin "modemini aç kapat, sistemde sorun görmüyor" demek olduğunu biliyoruz.
Fiyat/performans olarak TurkNet diğer ISS'lerden daha önde. Altyapınızda ve iç tesisatınızda sıkıntı yoksa muazzam bir hizmet alırsınız TurkNet'ten fakat tercih size kalmış.
Netspeed ve Millenicom arasından Millenicom daha pahalı, Netspeed daha ucuz fakat kronik paket kaybı sorunu var (Netspeed kullanıp packet loss sorununa sahip olmayanlar yazmasın, çoğu kişide packet loss var, sizde olmayınca diğerlerinde de sorun olmayacak anlamında gelmiyor).
 
TürkNet sizi 2 ay bekletir (beni 6 ay bekletti altyapı olmayınca biraz bekletiyorlar ). Şu an Vodafone kullanıcısıyım memnunum VDSL altyapısı kullanıyorun.
Dostum Türknet kendi altyapısının olduğu yerlerde hattı hemen veriyor zaten. Öte yandan Turktelekom altyapısını kullanıyor. Telekom ib**lik yapıyor. Gecikme Turktelekom kaynaklık gelip bağlamıyorlar hemen.
 
TürkNet sizi 2 ay bekletir
Yanlış. Tamamen yanlış.
TurkNet sizi bekletmez. VAE tipi bağlantılarda Turk Telekom ankastreye etiket yapıştırmadığı sürece internete bağlanamazsınız. Bunun suçu TurkNet'te değil sürekli her şeyi erteleten Turk Telekom'da.
Tabii bu bölgenize de bağlı. Ben TurkNet'e 0'dan başvuru yaptığımda 3 gün içinde TT ankastreye bağlantı etiketini koymuştu.
 

Geri
Yukarı