İnternet sağlayıcı önerisi

TürkNet gerisi hikaye 8 yil TTNET kullandım 2.aydir türknetteyim kopma oldu TTNET kaynaklı ariza sorguladım cözüldü.
 
TürkNet gerisi hikaye 8 yil TTNET kullandım 2.aydir türknetteyim kopma oldu TTNET kaynaklı ariza sorguladım cözüldü.

TürkNet'in müşteri hizmetleri çok kötü. Tamam altyapı üzerinden iyi internet veriyorlar ama sorun yaşadın mı adamlara ulaşamıyorsun. TürkNet'in kendi altyapısı varsa pek sorun olmuyor ama yoksa denemeye değmez.
Onun yerine NetSpeed ya da Millenicom'a bakılabilir TT altyapısının bulunduğu yerlerde. Millenicom'dan biraz şikayet var o yüzden NetSpeed tercih edilebilir. NetSpeed'in bana göre tek kötü yanı modemsiz geliyor. Zaten kendi modemi olan biri için sorun değil ama routerı olup da ISS lern gönderdiği modeme bağlayan insanlar için ekstra bir modem masrafı olacaktır.
 
Son düzenleme:

Dosya Ekleri

  • SONUÇ.PNG
    SONUÇ.PNG
    2,5 KB · Görüntüleme: 45
Sonuçlar böyle.

Şuna da bir bakabilir misiniz hocam.
Pardon hocam yapmışsınız onu zaten şimdi gördüm.
O zaman bence en mantıklı seçenek NetSpeed.
TürkNet'in altyapısı bulunuyormuş alabiliceğim maksimum hız 75 mbsymiş.

Bir de size o ekranda 10 TL fazladan vererek 75 Mbps yapabilirsiniz tarzı bir şey mi diyor.
 
Son düzenleme:
TurkNetin altyapısı bulunuyormuş alabiliceğim maks. hız 75 mbsymiş
Türknet altyapınız varsa direkt geçin bence. Düzgün hizmet alamazsanız değiştirirsiniz zaten.
Müşteri hizmetleri olması pek bir anlam ifade etmiyor. Tüm ISS'lerdeki müşteri hizmetlerinin bildiği tek şeyin "modemini aç kapat, sistemde sorun görmüyor" demek olduğunu biliyoruz.
Fiyat/performans olarak TurkNet diğer ISS'lerden daha önde. Altyapınızda ve iç tesisatınızda sıkıntı yoksa muazzam bir hizmet alırsınız TurkNet'ten fakat tercih size kalmış.
Netspeed ve Millenicom arasından Millenicom daha pahalı, Netspeed daha ucuz fakat kronik paket kaybı sorunu var (Netspeed kullanıp packet loss sorununa sahip olmayanlar yazmasın, çoğu kişide packet loss var, sizde olmayınca diğerlerinde de sorun olmayacak anlamında gelmiyor).
Çoğu kişide var değil. Forumda Netspeed kullanıp packet lossdan şikayetçi olan 10-20 kişi falan vardır. Belirli bölgelerde oluyor o da zaten. Bilmiyorum siz hangi ISS'leri kullandınız ama ben TTNET, Superonline, Türknet, Netspeed gibi çoğu ISS'yi kullandım. Ve destek sistemi modem açıp kapatından ibaret değil.
Bu arada eğer altyapı 35 MBPS hız üstünü desteklemiyorsa Netspeed daha ucuz oluyor çünkü Türknet 85 TL'iken Netspeed 76 TL paket sunuyor.
 
Son düzenleme:
2 aydır TürkNet kullanıyorum. VodafoneNet'ten geçiş yaptım. Herhangi bir problem yaşamadığım için müşteri hizmetleri ile de pek bir işim olmadı açıkcası. Sadece paket değişikliği için 1-2 kez destek kayıtı oluşturdum, onda da hızlı bir şekilde geri dönüş aldım.
 

Geri
Yukarı