İnternet sağlayıcı önerisi

Doğru çalışmıyor site. Benim adresime 14Mbps diyor, 35 alıyorum. Arkadaşımın lokasyonu yok bile.

Emin olmak isterse buralardan da yapabilir. Bende hepsi aynı çıkmıştı o yüzden çok dikkat etmedim.
 
2 aydır TürkNet kullanıyorum. VodafoneNet'ten geçiş yaptım. Herhangi bir problem yaşamadığım için müşteri hizmetleri ile de pek bir işim olmadı açıkcası. Sadece paket değişikliği için 1-2 kez destek kayıtı oluşturdum, onda da hızlı bir şekilde geri dönüş aldım.
VodafoneNet'teki deneyiminiz nasıldı?
 
VodafoneNet'teki deneyiminiz nasıldı?
VodafoneNet'i 4 yıl kullandım. İlk 2 yıl çok fazla problem yaşamadım açıkcası. Fakat ikinci 24 aylık taahhütü yapmaz olaydım. Son 1 senede çekmediğim kalmadı. Saçma sapan ping değerleri mi dersiniz, packet loss'lar mı dersiniz, müşteri hizmetlerinin iş bilmezliği mi dersiniz... Pandemiden sonra da müşteri hizmetlerine ulaşmak resmen imkansız olmuştu benim için ki Twitter'dan da gördüğüm kadarıyla hâlâ bu "Müşteri hizmetlerine ulaşamama" problemi devam ediyor. Taahhütümün bitmesini tabiri caizse iple çekiyordum ve son 1 ay kala TurkNet'e geçiş işlemlerini başlattım. Pek hoş değildi kısacası.
 
TurkNetin altyapısı bulunuyormuş alabiliceğim maks. hız 75 mbsymiş
Bizim altyapı da en fazla 75 Mbps idi. Netspeed'in 35 Mbps 76₺'lik paketini aldık. Bir sorun çıkmadı şuana kadar çok şükür. Altyapımız 100 Mbps olsaydı 85₺'ye Türknet alırdık büyük ihtimalle ama 35 Mbps de bize fazlasıyla yetiyor.
Eğer siz de Netspeed'i seçerseniz A2P3S9 referans kodunu kullanarak 1 yıl boyunca faturanıza aylık 5₺ indirim yaptırabilirsiniz. Kodu kayıt esnasında müşteri hizmetlerine söylemeniz yeterli olacaktır.
 
Emin olmak isterse buralardan da yapabilir. Bende hepsi aynı çıkmıştı o yüzden çok dikkat etmedim.
Kablonet altyapın varsa bütün Türkiye'de mevcut altyapısını 100 mbite yükseltti. Kampanyalarını incele fiber internet öyle karar ver derim. Kampanyalara bakmak istersen Kablonet - Türksat Fiber Kablonet Web Sitesi | 0850 888 0 333 adresinden bilgi alabilirsin.
 
Yanlış. Tamamen yanlış.
TürkNet sizi bekletmez. VAE tipi bağlantılarda Türk Telekom ankastreye etiket yapıştırmadığı sürece internete bağlanamazsınız. Bunun suçu TürkNet'te değil sürekli her şeyi erteleten Türk Telekom'da.
Tabii bu bölgenize de bağlı. Ben TürkNet'e 0'dan başvuru yaptığımda 3 gün içinde TT ankastreye bağlantı etiketini koymuştu.

Bize tam 3 günde gelip etiketlediler ardından 3 ay beklettiler bağlantınız sorunlu diye sonra Vodafone'e yi aradık ve 5 günde gelip etkiketleyip bağladılar ve ağımızda hiçbir sorun yoktu.
 

Geri
Yukarı