İstanbul, Bakırköy'de oturuyorum ve 50 Mbit VDSL Superonline kullanıyorum. Download konusunda aslında bir sıkıntım yok, teknik bir problemde pek yaşamadım. Fakat Online oyunlarda, ping değerleri hiç iyi değil. CS'de alman sunucularında eskiden 40 45 alırken, şu an 55-60 almaya başladım. EA FC 24 oynarken, 55-60 ping aşağısı da göremiyorum. Maalesef altyapım maksimum VDSL destekliyor. O yüzden fiber kullanamıyorum.
Daha düşük ping için, TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum fakat müşteri hizmetlerinin kötü olduğunu ve kopmaların sıklıkla yaşandığını söyleyen arkadaşlarım olduğundan kararsızım. TurkNet'e de geçsem, download hızım vs hemen hemen aynı olacak. Ama ping değerlerimde sizce iyileşme olur mu? Yoksa boşuna riske girme, Superonline'dan devam et mi dersiniz?
Daha düşük ping için, TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum fakat müşteri hizmetlerinin kötü olduğunu ve kopmaların sıklıkla yaşandığını söyleyen arkadaşlarım olduğundan kararsızım. TurkNet'e de geçsem, download hızım vs hemen hemen aynı olacak. Ama ping değerlerimde sizce iyileşme olur mu? Yoksa boşuna riske girme, Superonline'dan devam et mi dersiniz?
Son düzenleyen: Moderatör: