İnternet Sağlayıcı Önerisi

Onu nasıl anlarım. 8 mphs benim hız. Hızlı internet bağlatmak istediğim de o bölgede imkansız dendi. Alıcımı nedir onla aramda çok mesafe varmış.

Hocam eğer 8 ise büyük ihtimalle ADSL'dir. Ben Telekom bağlatırdım diğerlerinde sıkıntı yaşarsınız gibi geliyor benim başıma geldi. Alt yapınız benimki gibi yetersiz.

Turk Telekom öneren var şaka gibi 😂
Kardeşim git milenicom turknet vs bağlat,taahhütte adsl için bel bağlama, milleti söğüşlediği yetmiyor gibi birde halen bu firmayı öneren var, millet söğüşlenmeyi hakediyor valla.

Yaklaşık 4 yıldır Vodafone internet 8 MBit kullanıyorum. Taahhüdümün bitmesine 3 gün kaldı. 2 yıllık bir anlaşmaydı. Teklifimizde iyileştirme yapacağız diye mesaj geldi, ben de geri dönüş yaptım. Verdikleri teklif komediydi. Normal internetim zaten sınırsızdı ama Türkiye'de ki sözde sınırsız internet olayı ortada. 50 GB aşınca yarı yarıya hızı düşüyordu. Şimdiki teklifleri ise şöyle; aynı internet 3 TL zam ve hız aşımında indirme yok. Sözde bana daha iyi sözleşme önereceklerdi. Üstelik 4-5 yıldır hep internet hem de telefonda Vodafone üyesiyim. Aynısı telefonum içinde oldu. 20 TL'lik teklifi 35 TL'ye çıkartıp her şeyi de neredeyse yarı yarıya kısmışlar. Şimdi bu teklifleri tabii ki kabul etmeyeceğim ve sizden bana tavsiye internet önerilerinizi bekliyorum.
Binanızda altyapısı bulunan servis sağlayıcıları hakkında bilgi verir misiniz? Mesela ben Türksat öneririm şiddetle. Ancak binanızda Türksat'ın altyapısı yoksa pek bir anlam ifade etmez.

Turk Telekom öneren var şaka gibi 😂
Kardeşim git milenicom turknet vs bağlat,taahhütte adsl için bel bağlama, milleti söğüşlediği yetmiyor gibi birde halen bu firmayı öneren var, millet söğüşlenmeyi hakediyor valla.

Dostum benim burada elim mahkum 😀 TürkNet'e bulaştım adamlar randevu veriyordu gelmiyordu, Turkcell bağlatsam Telekom'dan port istiyor mecburum yani arkadaşın durumu da bana benzer bir durum 8-12 mbit hız alıyor. Alt yapı meselesi tamamen :)

Dostum benim burada elim mahkum 😀 TürkNet'e bulaştım adamlar randevu veriyordu gelmiyordu, Turkcell bağlatsam Telekom'dan port istiyor mecburum yani arkadaşın durumu da bana benzer bir durum 8-12 mbit hız alıyor. Alt yapı meselesi tamamen :)
Turkcell Adsl altyapı da Türk Telekom kullanıyor. Turkcell fiberse güzel oluyor.

Turkcell Adsl altyapı da Türk Telekom kullanıyor. Turkcell fiberse güzel oluyor.

Aynen öyle hocam ADSL isen mahkumsun Turkcell'ide fiberde denedim çok memnun kalmıştım. Yani bunu belirttim arkadaş beni yanlış anladı insanlar Türk Telekom yazısını görünce çıldırıyor artık haklılarda :)

Altyapısı var ise Kablonet. 10 yıla yakın süredir kullanıyorum. 1 yıldır AkıllıSınırsız100Mbps tarifesi bulunan YüzGüldürenKampanya paketindeyim. İçerik; 19:00-00:00 arası 5 saat boyunca hız 25Mbps, 00:00-19:00 arası yani günün kalan 19 saati boyunca 100Mbps, ben 75TL ödüyorum, sanırım yeni abona olan birisi 2 yıl taahhüt ile 90'a kayıt olabiliyor. Gözümde Türksat Kablonet'in henüz bir rakibi bulunmamakta. (Vodafone fiber hariç, Beylikdüzü WestSide'da oturan arkadaşım 99Mbps 99TL bağlattı, gerçek cam kablo fiber altyapı var, 3 aydır memnun, o da taşınmadan önce kablonet kullanıyordu ancak gittiği yerde kablonet altyapısı olmayınca şansa Vodafone fiber çıktı ve aldı ve memnun)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı