Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
HiperNet dediği şey VDSL altyapısı hocam. Fiber falan yok. Fiber olsaydı fibernet yazardı.
Onun paket fiyatlarını bulamadım nereden öğreneceğim?
![]()
Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekom
Türk Telekom ile evde internet daha avantajlı! Yeni müşterilerimiz için özel hazırlanmış kampanyaları kaçırmayın, hemen keşfedin.bireysel.turktelekom.com.tr
En altta yer alıyor. Devamı 2. sayfanın başımda. Direkt 35 Mbps internet yazar. Fiber yazanlara aldırış etme. Devamında varsa bilmiyorum.
Hiç bilmiyorum hocam. Telekom'dan bilgi almak gerek.Türk Telekom'dan vazgeçtim galiba Kablonet 100Mbps veriyormuş. 24 ay taahhüte ilk 12 ay 226 mı ne sonraki 12 ayda 260TL civarı mı ne demişti telefonda görüştüğüm kişi. Taşındıktan sonra oradan altyapı yoksa taşındığım yerde internetin iptalini yapıyorlar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.