İnternet sağlayıcısı önerileri

Zunqa

Kilopat
Merhabalar. Uzun zamandır Türk Telekom'un 16Mbit'lik internetini kullanıyorum. Taahhüt bu ay içerisinde bitecek. Daha hızlı bir internete geçmek istiyorum. Millenicom veya TürkNet'i çok öneren oldu. Fakat internetin çok kesilmesi, hızın düşmesi, müşteri hizmetleri gibi şikayetlerden dolayı Türk Telekom'un daha yüksek hızlı paketlerine bakıyorum. Bu konuda sizin düşünceleriniz neler?

Bir de şöyle bir problem var. Airties 5343 modemi kullanıyorum. İnternetten baktığımda 150Mbit'e kadar destekliyor. Örneğin TürkNet bağlatırsam modemi değiştirmem gerekir mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 aydır türknet kullanıyorum altyapımın kaldırabileceği hızın tamamını veriyorlar. Bunun dışında çok ufak sıkıntılar oluyor onlar da kısa süre içerisinde gideriliyor. Ayrıca yüksek hızlar almak istiyorsan modemi değiştirmen gerekir düşük hızlarda kullanacaksan aynı modemi kullanmaya devam edebilirsin. Ben de türk telekomdan kalma modemi kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı