İnternet sağlayıcısı önerisi

lidevdiyebirisi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Biz uzun zamandır altyapısız bir internet kullanıyorduk yazdan birkaç ay önce kabloları getirip bağlamışlardı. Bugün baktığımda şu değerler ile karşılaşıyorum:

1629808416540.png

Sizce hangi internet sağlayıcısını kullanmalıyım? Ucuz, hızlı ve beni üzmeyecek, fiyatıyla makul olacak, mümkünse televizyonuda kapsayacak bir sağlayıcı arıyorum önerilerinizi aşağıya beklerim.

Altyapı TürkTelekom sanırım. Bütçeniz varsa 150 liraya 100mbps sınırsız TürkTelekom'dan alın. 50 lira benim için önemli derseniz TürkNet'ten 100 liraya alabilirsiniz.

TürkNet'i TT'nin VDSL altyapısı üzerinden kullananlar müşteri memnuniyetinin iyi olmadığını söylüyorlar ama genelde altyapı ile ilgili sorunlar oluyor ve TT ekipleri ilgilenmiyor. O memnuniyetsizlik TT'den kaynaklı oluyor genelde.

Ama siz fiber kullanacaksınız fiber'de altyapı kaynaklı sorun neredeyse hiç olmuyor. Gönül rahatlığıyla TürkNet alabilirsiniz. Hem türknet'te taahüt de yok memnun kalmazsanız iptal edip değiştirebilirsiniz.

Adapazarındayım. Tam merkezdeyiz.
Anladım. TürkNet'i önerme sebebim; İstanbul'da yaşadığınızı düşünmemdi. İstanbul'da bazı ilçelerde 1gbps hız desteği mevcut. Aslında Adapazarı'nda da TürkNet kullanmanız mümkün fakat İstanbul dışı şehirlerde TürkNet'i kurmanın çok zor olduğunu biliyorum. Benim arkadaşım bir buçuk ayda internete anca bağlanmıştı...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı