İnternet sağlayıcısı önerisi

ANtiQ08

Centipat
Daha fazla  
200TL gibi bir bütçem var enflasyon vs dersekte taahhütlü paket bakma kararı aldık. Altyapım 70 MB şu an indirimde bu internet hızını veren bir paket var mı? Alınabilecek yüksek hızlı bir paket varsa onu da atabilirsiniz. Şu an TurkNet kullanıyorum son zamlardan sonra fıyatı çok arttı.

Son düzenleyen: Moderatör:
200TL gibi bir bütçem var enflasyon vs dersekte taahhütlü paket bakma kararı aldık. Altyapım 70 MB şu an indirimde bu internet hızını veren bir paket var mı? Alınabilecek yüksek hızlı bir paket varsa onu da atabilirsiniz. Şu an TurkNet kullanıyorum son zamlardan sonra fıyatı çok arttı.

Hocam GIBIRNet'in 100 MB fiber paketini kullanıyorum modem ile aylık 120 TL sınırsız taahhütsüz Türk Telekom altyapısı kullanıyorlar aklınızda bulunsun derim arada ufak tefek kopmalar olabiliyor ama genel olarak memnunum.

Türcell i hem VDSL kullandım memnundum, şuan Fiber kullanıyorum hala memnunum, TT önermem çok sorun yaşadım, Millenicom hiç önermem çok rezalet bir firma.

ben de gıbırnet kullanıyorum türknette aldığım değerlerin aynısını alıyorum bugüne kadar sorun yaşatmadı ama 6 ay içinde çıkarsanız ücret istiyorlar

Türcell i hem VDSL kullandım memnundum, şuan Fiber kullanıyorum hala memnunum, TT önermem çok sorun yaşadım, Millenicom hiç önermem çok rezalet bir firma.
İki firmayı kötüleyip nasıl Turkcell'i beğeniyorsunuz anlamadım? Yıllardır bu bilinen firmalar halkı soydu, perişan etti. Taahhüt rezilliği, çekmeyen internet, kötü altyapı ve kötü çekim gücü. Diğer ülkelerin çok değil, çok çook gerisindeyiz

İki firmayı kötüleyip nasıl Turkcell'i beğeniyorsunuz anlamadım? Yıllardır bu bilinen firmalar halkı soydu, perişan etti. Taahhüt rezilliği, çekmeyen internet, kötü altyapı ve kötü çekim gücü. Diğer ülkelerin çok değil, çok çok gerisindeyiz

Kötülediğim falan yok sadece kendi deneyimlerime dayanarak söyledim ama Millenicom konusunda gerçekten rezalet bir firma Turkcell'i eskiden beri kullandım ve cidden parasını hakettiğini düşünüyorum gerek mobil gerek sabit.

İki firmayı kötüleyip nasıl Turkcell'i beğeniyorsunuz anlamadım? Yıllardır bu bilinen firmalar halkı soydu, perişan etti. Taahhüt rezilliği, çekmeyen internet, kötü altyapı ve kötü çekim gücü. Diğer ülkelerin çok değil, çok çok gerisindeyiz.

Altyapı olarak geride olduğumuzu asla düşünmüyorum sorun internet sağlayıcılıranından kaynaklanıyor.

Altyapı olarak geride olduğumuzu asla düşünmüyorum sorun internet sağlayıcılıranından kaynaklanıyor.

Nasıl degiliz ya normal VDSL altyapisi Türk Telekom'un elinde Turkcell'de diger saglayicilara vermiyor kendi altyapisini şu an buyuksehirlerde bile az fiber altyapisi var sacmalik.
Kendim Bursa'nin tam merkezinde oturuyorum fiber yok :D

Nasıl degiliz ya normal VDSL altyapisi Türk Telekom'un elinde Turkcell'de diger saglayicilara vermiyor kendi altyapisini şu an buyuksehirlerde bile az fiber altyapisi var sacmalik.

Üstüne TT'den almazsanız VDSL'i TT kötü hatlarını diğer ISS'lere veriyor siz TT'den alırken daha kaliteli hat alıyorsunuz.

Adana'nın ilçesindeyim ve fiber var oturduğunuz muhitin gelişmiklik seviyesi ile alakalıdır diye düşünüyorum ayrıca Türk Telekom altyapısı kötü bir altyapı değil 13 senedir Türk Telekom kullanıyorum tek bir sorun yaşamadım ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı