İnternet sağlayıcısı önerisi

slayer644

Decapat
Daha fazla  
Şu an GIBIRNet kullanıyorum çok memnundum ping ve internet hızında beni hiç pişman etmedi fakat geçen ay gelen zamla birlikte fiyat 600 TL'yi geçtiği için internet sağlayıcısını değiştirmeye karar verdim var mıdır bir fikriniz bu konuda. Millenicom, Netspeed, Comnet gibi isimler duydum aranızda bu sağlayıcılar hakkında bilgi sahibi olan birisi varsa yardım edebilir mi?

Şu an GIBIRNet kullanıyorum çok memnundum ping ve internet hızında beni hiç pişman etmedi fakat geçen ay gelen zamla birlikte fiyat 600 TL'yi geçtiği için internet sağlayıcısını değiştirmeye karar verdim var mıdır bir fikriniz bu konuda. Millenicom, Netspeed, Comnet gibi isimler duydum aranızda bu sağlayıcılar hakkında bilgi sahibi olan birisi varsa yardım edebilir mi?

Comnet battı, Netspeed ve Millenicom yakın tarihte kullanıcılarına 1 haftadan fazla internet bağlantı sorunları ve ping sorunları yaşattı. Ucuz etin yahnisi yenmiyor, şu an kullandığınız yer sorunsuz ise devam edebilirsiniz zaten hepsi aynı fiyatlara geliyor.

Varsa Kablonet öneririm. Hem fiyatta hem kalitede gördüğüm en iyi sağlayıcı.

Arkadaşın önerdiği gibi varsa Kablonet, Superonline altyapılarına geçmeyi deneyin yoksa yapacak pek bir şey yok. Yazdığınız 3 firmadan 1 tanesi batmış, 2 tanesi de haftalardır kullanıcılarına berbat bir hizmet verip bu durumu da en berbat şekilde yönetmiş firmalardır. İleride aynı durumları yaşamak istemiyorsanız bence bunların ikisine de geçmeye gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı