Hattı taşırsanız hem kurulum bedeli ödemezsiniz hem de Türknet cayma bedelinin bir kısmını karşılıyor diye biliyorum.
TurkNet ilk çıktığında kullanıyordum ben. Hatta öyle haldeydi ki iptal ettirmek istediğimi söylediğimde 3 ay boyuna yarı fiyatına kullanın sonra isterseniz iptal edin dediler. Yani gerçekten en en başlarıydı.
Ama kendi adıma daha kötü hizmet almamıştım. Düzelmiş midir bilmiyorum benim dediğim bundan çok çok uzun süre öncesi. Ben hiç memnun kalmamıştım. Verebiliyorsan 150 fazladan verip Türk Telekom al.
Ben gayet memnunum hiçbir sorunum yok. Beni asıl rahatsız eden TürkNet'di. Ne interneti çekiyordu ne düzgün müşteri hizmetleri vardı.Türk Telekom adamı intahar ettirir
Ben gayet memnunum hiçbir sorunum yok. Beni asıl rahatsız eden TurkNet'di. Ne interneti çekiyordu ne düzgün müşteri hizmetleri vardı.
Daha doğrusu vardı ama kapattılar. Talep kaydı oluşturmaya başladık. 24 mü 48 saat mi ne içerisinde ilgileniriz diyorlardı. İlgileniriz dedikleri de eğer fiziki olarak yapılacak bir şey varsa Türk Telekom yetkililerine haber veriyorlardı, onlar gelip hallediyorlardı.
Yok fiziki bir işlem yoksa internetim bir süreliğine hızlanıyor sonra geri aynı rezilliğine dönüyordu. Şu anki durumu bilemem tabii. Benim yaşadığım yerde en iyisi Türk Telekom. Hatta komşumuzda Superonline var. Benim performansım daha iyi.
100Mbit paketimden Wi-Fi ile aldığım hız da bu.
Eki Görüntüle 2523487
Evet yukarıda yazdım zaten çok çok uzun süre önceydi diye.Oturduğun yere göre Türk Telekom'un kalitesi büyük bir farkla değişebiliyor ama emin ol TurkNet şu an senin anlattığın şekilde değil. Sen yüksek ihtimalle TurkNet'in mağara dönemlerinden bahsediyorsun![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.