İnternet sağlayıcısı önerisi

TurkNet ilk çıktığında kullanıyordum ben. Hatta öyle haldeydi ki iptal ettirmek istediğimi söylediğimde 3 ay boyuna yarı fiyatına kullanın sonra isterseniz iptal edin dediler. Yani gerçekten en en başlarıydı.
Ama kendi adıma daha kötü hizmet almamıştım. Düzelmiş midir bilmiyorum benim dediğim bundan çok çok uzun süre öncesi. Ben hiç memnun kalmamıştım. Verebiliyorsan 150 fazladan verip Türk telekom al. Hatta ilk 6 ay 475, sonraki 12 ay 750 Tl olan bir paket var. Orada aylık 625'e geliyor.

Dosya Ekleri

• 1751202867093.png
    1751202867093.png
    78,6 KB · Görüntüleme: 22
TurkNet ilk çıktığında kullanıyordum ben. Hatta öyle haldeydi ki iptal ettirmek istediğimi söylediğimde 3 ay boyuna yarı fiyatına kullanın sonra isterseniz iptal edin dediler. Yani gerçekten en en başlarıydı.
Ama kendi adıma daha kötü hizmet almamıştım. Düzelmiş midir bilmiyorum benim dediğim bundan çok çok uzun süre öncesi. Ben hiç memnun kalmamıştım. Verebiliyorsan 150 fazladan verip Türk Telekom al.

Türk Telekom adamı intahar ettirir

yani türktelekomda en son modemi tekmelediğimi hatırlıyorum

Türk Telekom adamı intahar ettirir
Ben gayet memnunum hiçbir sorunum yok. Beni asıl rahatsız eden TürkNet'di. Ne interneti çekiyordu ne düzgün müşteri hizmetleri vardı.
Daha doğrusu vardı ama kapattılar. Talep kaydı oluşturmaya başladık. 24 mü 48 saat mi ne içerisinde ilgileniriz diyorlardı. İlgileniriz dedikleri de eğer fiziki olarak yapılacak bir şey varsa Türk Telekom yetkililerine haber veriyorlardı, onlar gelip hallediyorlardı.
Yok fiziki bir işlem yoksa internetim bir süreliğine hızlanıyor sonra geri aynı rezilliğine dönüyordu. Şuanki durumu bilemem tabi. Benim yaşadığım yerde En iyisi Türk Telekom. Hatta komşumuzda Superonline var. Benim performansım daha iyi.

100Mbit paketimden wifi ile aldığım hız da bu.
1751203225319.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben gayet memnunum hiçbir sorunum yok. Beni asıl rahatsız eden TurkNet'di. Ne interneti çekiyordu ne düzgün müşteri hizmetleri vardı.
Daha doğrusu vardı ama kapattılar. Talep kaydı oluşturmaya başladık. 24 mü 48 saat mi ne içerisinde ilgileniriz diyorlardı. İlgileniriz dedikleri de eğer fiziki olarak yapılacak bir şey varsa Türk Telekom yetkililerine haber veriyorlardı, onlar gelip hallediyorlardı.
Yok fiziki bir işlem yoksa internetim bir süreliğine hızlanıyor sonra geri aynı rezilliğine dönüyordu. Şu anki durumu bilemem tabii. Benim yaşadığım yerde en iyisi Türk Telekom. Hatta komşumuzda Superonline var. Benim performansım daha iyi.

100Mbit paketimden Wi-Fi ile aldığım hız da bu.
Eki Görüntüle 2523487

Oturduğun yere göre Türk Telekom'un kalitesi büyük bir farkla değişebiliyor ama emin ol TurkNet şu an senin anlattığın şekilde değil. Sen yüksek ihtimalle TurkNet'in mağara dönemlerinden bahsediyorsun :D

Oturduğun yere göre Türk Telekom'un kalitesi büyük bir farkla değişebiliyor ama emin ol TurkNet şu an senin anlattığın şekilde değil. Sen yüksek ihtimalle TurkNet'in mağara dönemlerinden bahsediyorsun :D
Evet yukarıda yazdım zaten çok çok uzun süre önceydi diye.
Hala taahhütü yoksa ve müşteri hizmetleri düzelmişse 1-2 ay denemekten zarar gelmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı