İnternet sağlayıcısı tavsiyesi

Evet, bende Netspeed'e bakıyordum son birkaç gündür. Büyük ihtimalle Netspeed'e geçeceğim. TurkNet için müşteri hizmetlerini gömüyorlar.
Hocam çok iyi bir ISS memnun kalacağınızı düşünüyorum. Davet koduyla üye olduğunuzda 5 TL daha indirim sağlanıyor 12 ay boyunca. Davet kodu kullanabilirsiniz online başvuru esnasında. Faturaların son günü geçmeden ödenmesi gerekiyor.

Hocam çok iyi bir ISS memnun kalacağınızı düşünüyorum. Davet koduyla üye olduğunuzda 5 TL daha indirim sağlanıyor 12 ay boyunca. İnternetten bulabileceğiniz gibi benim davet kodum gdqe37 kullanabilirsiniz Online başvuru esnasında. Faturaların son günü geçmeden ödenmesi gerekiyor. Benim faturalarım otomatikte benden yana sorun yaşamazsınız.

Teşekkürler bilgilendirme için. Şu bangır bangır reklam veren TTNET veya Turkcell gibi dandik sağlayıcılar olmasın yeter.

Comnet için fiber mi gerekiyor? Netspeed ile Comnet arasında kaldım.

Hayır fiber gerekmiyor. Başvuru yaparsanız kullanabilirsiniz. Ben Netspeed ve türknetide kullandım. Netspeed kullanırken akşamları hız düşmesi yaşıyordum ve IP TV izleyemiyordum. TurkNet müşteri hizmetleri çok sorumsuzdu o yüzden değiştirdim. Şu anda Comnet kullanıyorum ve memmunum. 9. ayım Comnet'te.
Ayrıca kod kullanarak 1 ay ücretsiz kullanabiliyorsunuz.

Hayır fiber gerekmiyor. Başvuru yaparsanız kullanabilirsiniz. Ben Netspeed ve türknetide kullandım. Netspeed kullanırken akşamları hız düşmesi yaşıyordum ve IP TV izleyemiyordum. TurkNet müşteri hizmetleri çok sorumsuzdu o yüzden değiştirdim. Şu anda Comnet kullanıyorum ve memmunum. 9. ayım Comnet'te.
Ayrıca kod kullanarak 1 ay ücretsiz kullanabiliyorsunuz.

Olabilir, fiyatına karşılık güzel bir deneyim sunuyor gibi. Yeter ki şu dandik TTNET'ten kurtulayım. Sabahları rahat 40 Mbps gören internet akşamları 2 Mbps oluyor.

Olabilir, fiyatına karşılık güzel bir deneyim sunuyor gibi. Yeter ki şu dandik TTNET'ten kurtulayım. Sabahları rahat 40 Mbps gören internet akşamları 2 Mbps oluyor.

Taahhütsüz zaten. Memnun kalmazsanız panelden direk iptal edebiliyorsunuz. Geçişte kod kullanmak isterseniz ben verebilirim veya farklı yerden bulabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı