İnternet seçimi

Yer
Pythonya
Arkadaşlar iki seçeneğim var:
1- Tüm gün 50 Download 4 Upload.
2- Saat 6'ya kadar 100 Mbps Download 4 Upload 18.00'dan sonra 25 Mbps download 4 upload.
Sizce hangisi? Bence 1 çünkü eve 4 gibi geliyorum ve saat 4 öncesi ancak haftasonları ve belki boş günler kulanabilirim. Yine de sizin fikirleriniz değerli benim için.
Bu arada şuan sabit 13-14 arası Download alıyorum.

Son düzenleme:
Ben de ikisini seçme durumunda kalmıştım ve ikinciyi seçtim. İşiniz veya okulunuz varsa eğer pandemi gibi sıra dışı bir olay olmasaydı bilgisayarı genelde açma saatim 18.00'ı buluyordu çünkü.

Fakat tüm gün evde olunacaksa birinciyi seçerdim ben.

Evet ikisi için de Fiber altyapım var..
İkisi de aynı altyapıdan mı veriliyor? 1. seçenek daha iyi gibi geldi çünkü bir arkadaşımda ikincideki gibi bir tarife var, o saatlere ulaştığında pingi tavan yapıyor.
Neden saat 6'dan sonra hız düşüyor
Tarife böyle.
Sana göre olan 1. seçenek eve geldiğinde muhemelen işten geleceksin yorgun argın olacaksın 100 Mbps işine yaramayacak ve 50 Mbps Türkiye'ye göre iyi bir internet.
Bana da öyle geldi diğeri tam işe yarayacak saatte 25 oluyor çünkü.
Ben de ikisini seçme durumunda kalmıştım ve ikinciyi seçtim. İşiniz veya okulunuz varsa eğer pandemi gibi sıra dışı bir olay olmasaydı bilgisayarı genelde açma saatim 18.00'ı buluyordu çünkü.

Fakat tüm gün evde olunacaksa birinciyi seçerdim ben.
Hocam 6'da açıyorsanız diğeri daha iyi değil mi ? Çünkü 2. seçenek 6'dan sonra 25'e düşüyor diğeri hep 50.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı