Arkadaşlar, Kaspersky Internet Security'in deneme sürümünü bitirdim, bana deneyebileceğim başka bir IS önerirmisiniz? Eset Smart Security'i de kullandım.
Stay safe online. AVG Internet Security gives you advanced protection against viruses, ransomware and other threats – for all your devices. Try it for free!
www.avg.com
.
Not: 30 gün ücretsiz kullanabilirsiniz soldakı seçeneğin altında.
Eskiden kullanıyordum RAM tüketimi biraz fazla gelebilir Kaspersky göre ama iş görür.
Stay safe online. AVG Internet Security gives you advanced protection against viruses, ransomware and other threats – for all your devices. Try it for free!
AVG şirketi Avast'a ait bir şirket olduğundan kişisel verileriniz güvende olmayabilir. Ayrıca test puanlarında biraz düşük puan alıyorlar ve başarılı bir koruma sağlayamıyorlar.
Avast'ın kullanıcı verilerini toplayarak Google, Microsoft ve Pepsi gibi şirketlere sattığı öne sürüldü. Çoğu kişi bilgisayar ve mobil cihaz kullanırken
Avast'ın kullanıcı verilerini toplayarak Google, Microsoft ve Pepsi gibi şirketlere sattığı öne sürüldü. Çoğu kişi bilgisayar ve mobil cihaz kullanırken
AVG şirketi Avast'a ait bir şirket olduğundan kişisel verileriniz güvende olmayabilir. Ayrıca test puanlarında biraz düşük puan alıyorlar ve başarılı bir koruma sağlayamıyorlar.
G2A'den satın almıştım 15 lira gibi bir ücreti vardı. Oradan 1 yıllık alabilirsin sen de. (Kaspersky Internet Security)
Ek olarak, sürekli antivirüs yazılımı değiştirmek iyi değildir. Self-defense durumu yüzünden kendilerini birçok yere, birçok anahtara bağlamak zorundalar ve her silip yeniden kurduğunuz antivirüs artık bırakarak bilgisayarınızı yavaşlatacaktır.