Internet Security önerisi

AVG internet Security deneyebilirsiniz.

.

Not: 30 gün ücretsiz kullanabilirsiniz soldakı seçeneğin altında.

Eskiden kullanıyordum RAM tüketimi biraz fazla gelebilir Kaspersky göre ama iş görür.

AVG internet Security deneyebilirsiniz.

.
Tamam deniyorum teşekkürler.
Kaspersky'den şaşmayın.
Konuyu okuduğunu sanmıyorum.

AVG şirketi Avast'a ait bir şirket olduğundan kişisel verileriniz güvende olmayabilir. Ayrıca test puanlarında biraz düşük puan alıyorlar ve başarılı bir koruma sağlayamıyorlar.

AVG şirketi Avast'a ait bir şirket olduğundan kişisel verileriniz güvende olmayabilir. Ayrıca test puanlarında biraz düşük puan alıyorlar.

Peki aşağıda ki key güvenilir mi ? Windows 10'lar da ki gibi MAK key falan mı yoksa ?

Konuyu okuduğunu sanmıyorum.
Bağlantıya baktın mı? Kaspersky Internet Securtiy yazmaktadır.
Peki aşağıda ki key güvenilir mi ? Windows 10'lar da ki gibi MAK key falan mı yoksa ?
Ücretli olarak alacaksanız ana sitesinden satın almanız daha güvenlidir. Ürün anahtarlarını eksik veya kullanılmış olarak dağıtabilirler.

AVG şirketi Avast'a ait bir şirket olduğundan kişisel verileriniz güvende olmayabilir. Ayrıca test puanlarında biraz düşük puan alıyorlar ve başarılı bir koruma sağlayamıyorlar.

Kuşku duyuyosanız kullanmayın ama ben 3 aya yakın kullandım işe yaradı 4 GB RAM bilgisayarda sadece oyun oynarken RAM'ı çok kullanıyordu diye sildim.

G2A'den satın almıştım 15 lira gibi bir ücreti vardı. Oradan 1 yıllık alabilirsin sen de. (Kaspersky Internet Security)

Ek olarak, sürekli antivirüs yazılımı değiştirmek iyi değildir. Self-defense durumu yüzünden kendilerini birçok yere, birçok anahtara bağlamak zorundalar ve her silip yeniden kurduğunuz antivirüs artık bırakarak bilgisayarınızı yavaşlatacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı