İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi Ve Modem Önerisi

Asus DSL N16 güzel ancak Wi-Fi çekim gücü çok kötü. Onun dışında memnunum.

1 Aydır kullanıyorum daha bende yeni geçtim ancak internet hızı gayet iyi 10TL farkla 100 Mbps geçebilirim benim paket 50 Mbps 80 TL
Anladım herhangi bir kopma falan oldu mu kullanım sürecinde.

Eylül'den Millenicom Türk Telekom altyapısı ile kullanıyorum. Bu süre zarfınca memnunum. İlk ay bedava. Arkadaşını getir kampanyasına katılırsanız kullanan birisi size kod verirse 2. ayda bedavaya geliyor. Şu anda herhangi bir internetiniz varsa geçiş yaparsanız kurulum parası ödemezsiniz. Sorularınız varsa yardımcı olurum.

Modem de kendim Tp link VR600 almıştım. Çekiminden vs. memnunum. İndirim de almıştım. En başta Asus Dsl AC750 düşünmüştüm ama Asus kullananlar önermedi. Asus alacaksan AC55U ve AC68U modeline bak. Asus' çok sıcak bakmadım, Tp Link beni cezbetmişti. Tp Link de VR1200 modeme de bakmıştım, aslında onu alacaktım ama VR600 indirimdeyken onu almıştım.

Millenicom düşünürseniz arkadaşını getir kodumu verebilirim. Birkaç ay önce bir konu açıp Millenicom aboneliğim ile ilgili yazmıştım. Sizin orda Superonline Fiber var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…