İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi Ve Modem Önerisi

Telekom bu hızdaki tarifelerden yüksek ücret istiyor malesef. Değiştirmeniz mantıklı olur. Millenicom, netspeed ikisi de telekomun altyapısını kullanan, tercih edebileceğiniz servis sağlayıcıları. Modem olarak da asus, zyxel, tplink bu markalardan birinin vdsl ve fiber desteği olan modelini bütçenizi de düşünerek tercih edebilirsiniz. Hepsi de işinizi görür. Mesela;
Asus DSL N16 güzel ancak Wi-Fi çekim gücü çok kötü. Onun dışında memnunum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    6 KB · Görüntüleme: 55
Eylül'den Millenicom Türk Telekom altyapısı ile kullanıyorum. Bu süre zarfınca memnunum. İlk ay bedava. Arkadaşını getir kampanyasına katılırsanız kullanan birisi size kod verirse 2. ayda bedavaya geliyor. Şu anda herhangi bir internetiniz varsa geçiş yaparsanız kurulum parası ödemezsiniz. Sorularınız varsa yardımcı olurum.

Modem de kendim Tp link VR600 almıştım. Çekiminden vs. memnunum. İndirim de almıştım. En başta Asus Dsl AC750 düşünmüştüm ama Asus kullananlar önermedi. Asus alacaksan AC55U ve AC68U modeline bak. Asus' çok sıcak bakmadım, Tp Link beni cezbetmişti. Tp Link de VR1200 modeme de bakmıştım, aslında onu alacaktım ama VR600 indirimdeyken onu almıştım.

Millenicom düşünürseniz arkadaşını getir kodumu verebilirim. Birkaç ay önce bir konu açıp Millenicom aboneliğim ile ilgili yazmıştım. Sizin orda Superonline Fiber var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı