İnternet servis sağlayıcı önerisi

Makaleler
1
Yer
BURSA
Arkadaşlar şimdi çoğu evde artık internet var fiberinden tut ADSL'ye kadar fakat her markayı da denemedim sadece merakımda kullanan kişiler firmalardan memnun mu diye merak ettim açıkcası bende internet var Kablonet memnunum yani çok sıkıntı yok diğer sssler nasıl bir bahseder misiniz? Ayrıca test, fiyat ve paketi belirtirseniz sevinirin. ( İnternet sağlayıcımdan memnunum)

Ben hemen paylaşayım:

İnternet sağlayıcım: Kablonet.

Paket: Eski kullanıcılara özel tarife (sinema ve yayın paketde dahil ve modem ücreti)

Hız: 100'e kadar download 5 upload.

Test: 102.68 download 4.97 upload.

Fiyat: 94.5 TL.

Moderatör değiştirmiş başlığı normalde memnun musunuz internet sağlayınızdan diye sormuştum.

Son düzenleme:
Ben çok operatör değiştirdim. Gerçekten en iyi hizmeti, hızı ve stabiliteyi Turkcell'de buldum ama en pahalısı da tabii ki Turkcell.

Ben çok operatör değiştirdim. Gerçekten en iyi hizmeti, hızı ve stabiliteyi Turkcell'de buldum ama en pahalısı da tabii ki Turkcell.

Çok sanmıyorum kardeşim Turkcell kullanıcısı bir an önce tahhütün bitmesini bekliyor Kablonet'e geçecek ki GPON kullanıcısı sorun çok fazla imiş 9 aydır çözmemişler falan bilmiyorum.

Altyapın varsa kesinlikle Kablonet ve Superonline. TurkNet'in altyapısına sahipseniz 1000 MBPS'e kadar veriyorlar. Altyapın yoksa TurkNet, MilleniCom ve NetSpeed.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı