İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi

Bağlanırken bekleme olabilir beklemem dersen geçme.(50 gün bekledim)
Herkesin tercihi tabi kimse karışamaz şahsen benim görüşüm o yönde fiyat olarak iyi tabi ama bana bakır alt yapı yok deyip başvuru yapmadılar TTNet alt yapı var deyip yaptı .

@@latifseri Söylediğin şey çok genel bir sorun. Her firmada yaşanabiliyor. Telekom ekibi sağ olsun gelmeme gibi bir huyları var.

Memnun olanlar var tabi ona lafım yok dediğim gibi herkesin tercihi ve şuda bir gerçek alt yapı sağlandığı bölgeler de sorun yok oda büyük bir erken tabi bende isterim fiyat olarak uygun bir İSS ile ama bölgemde alt yapı yok deyip başvuru almadılar fakat kiraladıkları ISS TTNet var dedi fiber bağladı memnunum şuan sadece çevremon yaşadığı olumsuzluklar dan dolayı söyledim . Herkesin tercihine ve fikrine saygı duyuyorum .
Dediğim gibi bölgeye göre değişiyor demek ki bana denk gelen ekip gayet iyiydi 1 hafta sonra dediler aynı gün geldiler . @Silinen üye

Benimde 10 15 günlük türknet tecrübem var yeni geçtim hız sorunu yaşamadım telekomdan aldığım hızın fazlası var eksiği yok.

Türknet kullanıyorum tek kelime ile rezalet sürekli kopuyor oyunlarda ping yüksek. PUBG Mobile oynuyorum ping 500, 800 aşırı fazla. Hadi ping olur anlarım da kopma nedir ya! Modemi değiştirdim yine sorun devam ediyor. Modemin arayüzüne girdim şuan SNR Margin değeri 17.1 ama yine kopuyor. Sorun nerdedir sizce? Kablolar da mıdır? Kablolar dediğim binadaki tesisattan bahsediyorum.

Bina da ki alt yapıdan dolayı olabilir. Şahsi fikrim kablo alt yapısını değiştirirsen sorun olmaz . @dgkn.95

Nasıl değiştirebilirim onu ?
Herhangi bir elektrikçiyi çağır Cat5 veya Cat6 bağlasın sorunsuz alırsın da ilk olarak bence turknet e ulaş derdini anlat ama bence kablodan dolayı olabilir, arkadaşım da aynı sorun vardı değiştirdi düzeldi .

Türknet'i kaç kere aradım bilmiyorum hiç yardım etmiyorlar. Hızımı düşürmemi söylediler denedim olmadı modem de işe yaramadı. En alt katta küçük bir odadan geliyor tesisat nasıl yapacaklar bilmiyorum baya zor gözüküyor.

Zor birşey yok aslında ve turknet bildiğim kadarıyla uygulama üzerinden arıza kaydı ile çalışıyor müşteri hizmetleri biraz vasat diyebiliriz. Taahhüt yok çıkıp ISS değiştirebilirsin en azından muhatabın olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…