İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi

Aslında Türknet çok iyi fiyatlar uçtu diye biliyorum ama işte bizim bina tesisatı berbat. Yarın birşeyler yapacağım bu konuyla ilgili teşekkür ederim.

Beyler önerileriniz için teşekkürler büyük ihtimal türknet alacağım ama bulunduğum bölgede fiber altyapısı yok galiba. Pek sorun çıkartır mı internetteki testte 35 mbps verebilecekleri yazıyor umarım pişman olmam

Bence kuşkulu aldım 3 farklı siteden 32 civarında çıktı hız

Zaten Türknet fiber altyapısını kullanmıyor. Türk Telekom'un bakır altyapısını kullanıyor. Sitede 35 Mbps gösterir ama dilerseniz ve altyapınız kaldırıyorsa 15 TL farkla 100 Mbps'ye kadar alırsınız.

Ben Türkney e itibar etmiyorum açıkçası sebebi ise bana bakır alt yapı yok diyor TTnet var diyor. @teknoman

Hocam kendim Türksat Kablonet kullanıyorum çokta memnunum tavsiye ederim sizde bu ISS ye geçebilirsiniz. Benim gördüğüm değerler bunlar

Millenicom tavsiye ederim. Başka konularda yorumlarım mevcut. Başvuru sürecimle ilgili konu da açmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…