İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi

Öncelikli olarak ücretsiz bir şekilde altyapıyı sorgulayın, en yüksek alabileceğiniz hızı belirleyin ve ondan sonra yazabilirseniz karşılaştırmak daha kolay olur. TT dışında kullandığınızda TT'ye olan bakış açınız değişecektir dünya varmış diyeceksiniz :)

Tarafsız olarak yazdığımı belirmek isterim öncelikle. Daha önce Türk Telekomda 5 yıl Tekniker olarak çalışmıştım şuan farklı bir kamu kuruluşunda görevliyim. Altyapı ve verilen hizmete bakacak olursak (teknik olarak ve müşteri memnuniyeti olarak) Turktelekom veya Turktelekom altyapısını kullanan diğer servis sağlayıcılar arasında bana göre fiyatlandırma dışında hiçbir fark yok. Türktelekom altyapısını kullanan diğer firmalardan hizmet aldığınızda oluşan üç fark var, birincisi müşteri hizmetleri farkı ikinci arıza oluştuğu durumda siz önce faturayı ödediğiniz yere bildirim yapıyorsunuz onlarda Türktelekoma bildirim yapıyor. Mesela bazı firmalarda canlı telefon desteğinden çok online destek sistemi kullanılıyor. Üçüncü fark ise fiyatlandırma.

Tabiki doğal olarak aynı hizmeti daha ucuza kullanmak hepimizin hakkı.

Açıkçası ben aynı altyapı kullanımı kapsamında TT ye olan bakış açınız değişecektir şeklinde yorumunuza katılmıyorum. Ama derseniz ki Süperonline bizim binaya kendi altyapısını getirdi TT den ne çekmişiz şimdiye kadar, buna diyecek bir sözüm yok.

Keşke her yerde kablo net olsa bende kablo net kullansam mesela :) bana göre de en uygunu o.
 
Atyapı Hızınız: 13 Mbps

Alyapı hız sonucu TT verilerine dayanmaktadır. Hata payı olabilir.

Bulunduğum yerde bu hızı alıyorum. Acaba Süper Online internetine geçersem upload, download ve ping iyi olur mu?
 
Bu ikisinden önerecek olsanız hangisi olurdu?
Kardeşim bu ikisinden ben Turkcell'i seçerdim. Ablam Vodafone ev interneti abonesiydi. Bir sorun oldu kapattırmak istedi ama bir türlü kapattıramadı. Devamlı işi yokuşa sürüyorlar yani. Ondan dolayı Turkcell Superonline internetini alabilirsin.
 
Kardeşim bu ikisinden ben Turkcell'i seçerdim. Ablam Vodafone ev interneti abonesiydi. Bir sorun oldu kapattırmak istedi ama bir türlü kapattıramadı. Devamlı işi yokuşa sürüyorlar yani. Ondan dolayı Turkcell Superonline internetini alabilirsin.
Tamam. Eğer herhangi bir sorun olmazsa Türkcell Süper Online tarifesine geçeceğim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı