İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi

TT fiyatları iki katına çıkardığı zaman kotayı kaldırdı.

İşte o turk telekom başka firmalarla karıştırma.1 ay öncesine kadar 65 tl idi,1 haziran itibariyle 75 tl ye çıkardı turknet.Çıkardıktan sonra sitelerinde açıklama yaptılar fiyatı 10 tl artırdık özür dileriz alt yapı masraflarından dolayı 10 tl fiyatı artırdık diye.Neyse kardeşim sen düz mantıksın bildiğin gibi yap

Biz ne kadar önersek bile önemli olan hangi İSS'nin ne kadar hız verebildiği ve ne kadar fiyata verdiği. Ben Millenicom kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar ama başka bir bölgede en sıkıntılı İSS Millenicom olabilir. Dolayısıyla bence çevrendeki insanların kullandığı İSS'lere bak ve onlara sor memnunlar mı diye. O zaman daha net bir fikir oluşur aklınızda.

Turk.net'i övenlerin %90'ı Turk.net'i kullanmıyor. Kullansalar böyle konuşmazlar.
Saçma bir genelleme yapmışsın, kullanıyorum ve öneriyorum. TT kullandım, Superonline kullandım, Vodafone kullandım, en memnun kaldığım ISS TürkNet.
Acaba kötüleyenlerin kaçta kaçı kullanmıyordur, bu konuda da bir istatistik veriniz varsa paylaşın onu da bilelim.

Saçma bir genelleme yapmışsın, kullanıyorum ve öneriyorum. TT kullandım, Superonline kullandım, Vodafone kullandım, en memnun kaldığım ISS TürkNet.
Acaba kötüleyenlerin kaçta kaçı kullanmıyordur, bu konuda da bir istatistik veriniz varsa paylaşın onu da bilelim.
Kullandım TT'nin altyapısını kullanmasına rağmen TT'de olmayan kesintilerin hepsini Turknet'te yaşadım ve sebebi TT dediler. Canlı desteği ve müşteri hizmetleri yok kaldı ki daha kendi altyapısı olmayan bir İSS'nin müşteri hizmetleri olmaması çok ironik değil mi? Eskiden olsa tamam 60₺'ye 100 MBPS hız verebilmek çok iyiydi ancak şu an 76₺ ve 100 MBPS yapmak için ekstra 10₺ veriyorsun ancak altyapısı kira olduğu için en fazla 70-80 arası hız alabiliyorsun bence bu pek mantıklı değil ve artık Turknet'in alternatifi çok. Bkz: Milleni.com, NetSpeed.com ...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı