İnternet servis sağlayıcısı önerisi | 2019

Hangi İnternet Servis Sağlayıcılarını Önerirsiniz?

• Türknet

• NetSpeed

• Turkcell Superonline

• Vodafone

• Türksat Kablo

• Millenicom

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Hocam merhaba bir sorum olacaktı bugün superonline ile görüştüğümde binamızda kablonet fiber olduğu söylendi, ben şu anda ttnet hipernet kullanıyorum 24 mbps ye kadar hipernet ile 20 22 arası bir hız alıyorum dsl ile. Ben kablonet fiber e geçersem fiber mi olucak internet altyapım dsl denmiştide iyice kafam karıştı

Binanız da kablonetin kutusu var ise fiber vardır. 126 numarayı arayarak öğrenin. 100 mbps akıllı sınırsız tarifeyi sorun. Buna tıklayın ve ücretlendirmeye girin aşağıdan. Şuan kullandığım paket 100 mbps gerçek sınırsız fiyatı 390 TL. 2 sene sonra kampanya bitince size önerdiğim benzeri bir pakete geçeceğim. Uyanıklık yapıp yıl başından önce geçmiştim paket sınırsız olunca fiyatı baya kabardı.
Kaliteye gelecek olur isek 100 hızın 98 mbps olarak alıyorum. Dün bağlantım da sorun oldu. Sabah 5 de arıza kaydı bıraktım. 8 de ekipler geldi ve sorunumu komple çözdü. Eve uğramadan kutudan.

Bende 3 yıl superonline kullandım iyiydi turknet'i gördüm fiyatı baya uygun benim en yüksek alabileceğim hıza 35 Mbps dediler ben 30 Mbps alıyorum gayet güzel. Alt yapıdaysan daha üstü hız alırsın kuruluma geçersek vdsl modem istiyorlar iyi fiyata bulursan kendin alıcaksın alamazsanda asusun modemi var tavsiyem turknetten yana.

D-Smart göremedim ☹.Altyapım kötü olduğu için herkes 8Mbps veriyordu fakat D-Smart 16 Mbps verdi. İnternetten memnunum bir sıkıntı yapmıyor bana. Kesilmedir, bağlantı koptudur. Hiç derdim yok Modemi fişe tak keyfine bak. İSS olarak değilde bölge olarak değerlendirmeniz lazım. Örnek veriyorum İstanbul-Hadımköy altyapısına uygun İSS diye yazarsanız daha uygun olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…