ADSL 16'ya kadar destekliyor zaten yanlış bilmiyorsam. VDSL'dir seninki o zaman büyük ihtimal.VDSL mi ADSL mi olduğunu bilmiyorum ama hızım 22+ Mbps. @HakanCT
Telekomun fiber altyapısında olabilir misiniz? O zaman diğer firmalara geçiş yapabiliyor musunuz emin değilim. Müşteri hizmetlerine sormak gerek. Ben çoğu kişi gibi Telekomun bakır altyapısını kullanıyorum.VDSL mi ADSL mi olduğunu bilmiyorum ama hızım 22+ Mbps. @HakanCT
Hocam merhaba bir sorum olacaktı bugün superonline ile görüştüğümde binamızda kablonet fiber olduğu söylendi, ben şu anda ttnet hipernet kullanıyorum 24 mbps ye kadar hipernet ile 20 22 arası bir hız alıyorum dsl ile. Ben kablonet fiber e geçersem fiber mi olucak internet altyapım dsl denmiştide iyice kafam karıştıKablonet fiber var ise binan da hiç durma geç. Tarifede söyleyeyim sana 100 Mbps'ye kadar Akıllı Sınırsız 24 ay 80 TL, Akıllı sınırsız, sınırsız bir tarifedir. Kullanım miktarına bağlı olarak ek ücret alınmamaktadır. Saat 00:00-19:00 saatlerini kapsayan günün büyük bölümünde bağlantı hızları tarifede belirtilen hızlara yükseltilmektedir.
19:00-00:00 arası hız 25 mbps olacaktır. Sadece 4 saat eğer günün büyük bir kısmını evde geçiriyorsanız akşam bu sizi etkilemez bile.
Müşteri hizmetlerini arayarak daha fazla detay alabilirsiniz. Kampanya 2. sıradaki .
Öğrenme durumum mümkün mü?@@PORSHİUS
Başka İSS'nin fiber altyapısını kullanıyorsan ADSL veya VDSL hizmet veren firmalardan internet alamayabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.