İnternet servis sağlayıcısı önerisi | 2019

Hangi İnternet Servis Sağlayıcılarını Önerirsiniz?

• Türknet

• NetSpeed

• Turkcell Superonline

• Vodafone

• Türksat Kablo

• Millenicom

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
TurkNet kullanıyorum VDSL altyapı ile 35 Mbps 65 TL. 15 TL fark ile altyapınız desteklediği kadar indirme hızı alabiliyorsunuz. Farklı İSS'den geçiyorsanız kurulum süreci çok fazla uzamıyor, en fazla 1 hafta (sorun çıkmadığı sürece). Çağrı merkezi yok ama fiyatları da bu tip şeylerden dolayı uygun. Ayrıca bence mesaj atıp destek talebi oluşturmayla telefonla arayıp oluşturmanın farkı yok. Aksine telefonla arayınca daha fazla sinir oluyor insan. Şunu unutmayın ki Türkiye'de internet şans (oran) işidir. Altyapınız düzgünse kesintisiz ve kaliteli bir internet kullanırsınız. Her firmayı çok seven veya kötüleyen oluyor.

Düzenleme:
Mail yoluyla soru sormak ve cevap beklemek. Düşünemedim valla:)

Bence fazla abartılıyor. Amazon'da bu sistemi kullanıyor. Daha öncesinden Süperonline kullanıyordum çağrı merkezi var ama sorununuzu ne kadar çözüyorlar? Arıyoruz destek kaydı oluşturuldu en kısada sürede ilgilenilecek deniliyor. 20 gün geçiyor evde internet yok, tekrar arıyoruz yine aynı şeyi söylüyorlar. İnsanın telefonu camdan atası geliyor. En azından TurkNet, NetSpeed, Millenicom gibi firmalardan ucuza (rakiplerine göre) yüksek hızda internet alabiliyoruz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ters yönlerde çok yorum geliyor kararsız kalıyorum bir an önce çıkmak istiyorum Türk Telekom'dan. :D

@onur siyamoğlu alt yapı var.

Türknet ile Netspeed arasında kaldım. 🤔
Ben ikisi arasında ilk önce NetSpeed'i seçerdim. Zaten taahhüt yok, memnun kalmazsan eğer Türknet'i de denersin.

Kablonet fiber var ise binan da hiç durma geç. Tarifede söyleyeyim sana 100 Mbps'ye kadar Akıllı Sınırsız 24 ay 80 TL, Akıllı sınırsız, sınırsız bir tarifedir. Kullanım miktarına bağlı olarak ek ücret alınmamaktadır. Saat 00:00-19:00 saatlerini kapsayan günün büyük bölümünde bağlantı hızları tarifede belirtilen hızlara yükseltilmektedir.

19:00-00:00 arası hız 25 mbps olacaktır. Sadece 4 saat eğer günün büyük bir kısmını evde geçiriyorsanız akşam bu sizi etkilemez bile.

Müşteri hizmetlerini arayarak daha fazla detay alabilirsiniz. Kampanya 2. sıradaki .

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı