İnternet servis sağlayıcısı önerisi

Jexty

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bundan 1 hafta önce yeni bir bilgisayar aldım. Çocukluktan beri tek hayalimdi. Almasına aldık ama internet yüzünden ne oyun indirebiliyoruz ne de indirme yaparken takılabiliyoruz. Sizden isteğim internet önerisi. Gerçekten bunaldım, tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler...

Kullandığım internet sağlayıcısı: D-Smart internet.
Kullanım süresi: Yaklaşık 2.5 yıldır (En başından beri rezaletti.).

Ben de D-Smart kullanıyorum yazın çok sıkıntılı bir operatör hep kesiliyor ping fazla felan. Turknet'e geçeceğim 240TL cayma parası ödüyor da 9 ay daha var taahhüt bitimine.

Ben de D-Smart kullanıyorum yazın çok sıkıntılı bir operatör hep kesiliyor ping fazla felan. Turknet'e geçeceğim 240TL cayma parası ödüyor da 9 ay daha var taahhüt bitimine.
Sadece yazın değil şuan bile tam rezil bir internet. Aldığım paket 24MBPS Gördüğüm 11 indirme yaparken 500kb :D ayrıca birşey indirirken diğer cihazlar internete giremiyor.

Sadece yazın değil şu an bile tam rezil bir internet. Aldığım paket 24Mbps gördüğüm 11 indirme yaparken 500KB :D ayrıca bir şey indirirken diğer cihazlar internete giremiyor.

Hocam Türk Telekom öneriyorum. Hiç kimse kızgın atmasın ciddiyim 50Mbps'ye 125-130 lira ödüyorum. Kampanya sundular bende tamam dedim. Ara sıra sana kampanya sunuyorlar. Şehirden şehir upload değişir.

Arkadaşlar merhaba, bundan 1 hafta önce yeni bir bilgisayar aldım. Çocukluktan beri tek hayalimdi. Almasına aldık ama internet yüzünden ne oyun indirebiliyoruz ne de indirme yaparken takılabiliyoruz. Sizden isteğim internet önerisi. Gerçekten bunaldım, tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler...

Kullandığım internet sağlayıcısı: D-Smart internet.
Kullanım süresi: Yaklaşık 2.5 yıldır (en başından beri rezaletti.).

TurkNet iyi gibi gözüküyor @Amiga'nın dediği gibi bakabilirsiniz.
Ama bazı forumları okuduğumda destek pek ilgilenmiyor diye gözüküyor.

Hocam Türk Telekom öneriyorum. Hiç kimse kızgın atmasın ciddiyim 50Mbps'ye 125-130 lira ödüyorum. Kampanya sundular bende tamam dedim. Ara sıra sana kampanya sunuyorlar. Şehirden şehir upload değişir.

Hocam Türk Telekom geçen aradı taahhüt'ünüz bitti diye sonra başka bir yere taşıyacaktım taahhüt'ünüz devam ediyor dediler çok garip.

Sadece yazın değil şuan bile tam rezil bir internet. Aldığım paket 24MBPS Gördüğüm 11 indirme yaparken 500kb :D ayrıca birşey indirirken diğer cihazlar internete giremiyor.
Ekstrem internet hızı olmadığı sürece hangi hıza sahip olursanız olun aynı anda 11 adet indirme her zaman yavaşlatır. Mantıken var olan hızı hepsine paylaştırıyor.

Benim önerim ise NetSpeed. Bir kaç ay sonra 3 sene olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı