İnternet servis sağlayıcısı önerisi

TrYaSaR51

Hectopat
Daha fazla  
Şu an Turkcell kullanıcısıyım. Ara sıra internette gitmeler garip ping yükselmeleri oluyor. Özellikle Online oyunlarda çok hissetiriyor kendini. Bundan önce Vodafone ve göknet kullanmıştım ikisinden de memnum değildim. Şu an Turkcell'den diğerleri kadar değil ama yine bir memnunsuzluğum var. Bu bahsettiğim durumlar neredeyse her akşam oluyor. İnternetimi değiştirmeyi düşünüyorum. Hangi markayı öneririsiniz?

Altyapım VDSL 50 Mbps'e kadar destekli.

Hocam Türkiye'de olduğunuz sürece hepsi zaten nerdeyse aynı. Bir aralar TürkNet farklılık yaratacağız diye çıktı piyasaya ve 2 yıl bile dayanamadı. Türk Telekom dışında bir seçeneğiniz yok denecek kadar az. Ya Turkcell kullanmaya devam edeceksiniz ya da Türk Telekom kullanmaya başlayacaksınız. Onlar dışında fiyatı ucuz olan sağlayıcılar kullanayım derseniz sürekli kesinti yaşarsınız.

Şu an Turkcell kullanıcısıyım. Ara sıra internette gitmeler garip ping yükselmeleri oluyor. Özellikle Online oyunlarda çok hissetiriyor kendini. Bundan önce Vodafone ve göknet kullanmıştım ikisinden de memnum değildim. Şu an Turkcell'den diğerleri kadar değil ama yine bir memnunsuzluğum var. Bu bahsettiğim durumlar neredeyse her akşam oluyor. İnternetimi değiştirmeyi düşünüyorum. Hangi markayı öneririsiniz?

Netspeed güzel ben kullanıyorum bir bak paketlerine bence.

Netspeed derim. Ben 100 Mbps VDSL kullanıyorum 3 senedir memnunum. Referansla her ay ek indirimde alırsınız.

Gıbırnet kullandım 3 yıl. Fiyat avantajını yitirince 9 gün önce Efsanenet diye bir sağlayıcıya geçtim. Eskisinin aynısı. Sorunsuz, akıcı, problemsiz kullanıma devam. Superonline veya Türk Telekom gibi firmalar dışında kullanırsanız sürekli kesinti yaşarsınız diyen arkadaşa aldırmayın. Kendi muhtemelen hiç kullanmadı alternatif ISS. Ezbere konuşuyor gibi geldi. Ben 2016'da alternatif ISS kullanımına ilk başladım ve o zamandan beri hiç Turk Telekom kullanmadım. Özellikle Gıbırnet e geçtiğim zamandan beridir en sorunsuz internet deneyimini yaşıyorum hayatımda son 3 yıldır yani. Efsanenet in fiyatları da en dipte. 35mbit dowload 12mbit upload 210 lira. Geçiş ücreti yok. Kurulum ücreti yok. Modem kira ücreti yok. Harbiden efsane. Sorun yaşayacağımı da düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı