1000 veriyor mu ?TurkNet.
Altyapı testi yapın sitesinden.1000 veriyor mu ?
Hocam biz 800'e kullanıyoruz şimdi 1.300 TL olmuş modem falan dahil değil.Zamlarla inanılmaz pahalı demişsiniz, ne kadar acaba?
Hocam onu biliyorum zaten ama TurkNet Türk Telekom altyapısından 1.000 vermiyor diye biliyorum.Altyapı testi yapın sitesinden.
TT altyapısında Türknet bağlattım. Sorun yok şimdilik çok memnunum. 1000/50 aylık 700 TL'ye geldi. Yıllık peşin ödeme 3 taksitle.1000 veriyor mu ?
Artık veriyor.Hocam biz 800'e kullanıyoruz şimdi 1.300 TL olmuş modem falan dahil değil.
Hocam onu biliyorum zaten ama TurkNet Türk Telekom altyapısından 1.000 vermiyor diye biliyorum.
Ping değerlerini paylaşır mısın ? Türk Telekomda hep 2-3 bazen 5 alıyorum ping aşırı önemli benim için.TT altyapısında Türknet bağlattım. Sorun yok şimdilik çok memnunum. 1000/50 aylık 700 TL'ye geldi. Yıllık peşin ödeme 3 taksitle.
Müthiş.Artık veriyor.
Test yapınca bende çıkıyor hocam, farklı sağlayıcı üzerinden verdikleri için 1000 isterseniz ek ücret çıkıyor sadece.Hocam biz 800'e kullanıyoruz şimdi 1.300 TL olmuş modem falan dahil değil.
Hocam onu biliyorum zaten ama TurkNet Türk Telekom altyapısından 1.000 vermiyor diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.