İnternet sitesi yapmak

İnternet üzeirnden satış yapmak için ilk önce firmanın online pos için ticaret odasına başvuru yapıp onay alması gerek daha sonrasında ödeme sistemini programayabilir web site içine entegre ederiblirsiniz.
Bu uğraşlardan kurtulmak için PayTR ve iyzico gibi sanal pos hizmeti veren firmalara gözatabilirsiniz. ödeme onların sistemi tarafından alınır ve faturalandırılır sizden satış başı belirli bir miktar komisyon alırlar.
Pos hariç yönetim panelli bir e ticaret sitesinin ortalama fiyatları 4-5bin lira civarıdır.
Bu konu beni aşar usta. En iyisi birine yaptırmak.

Açıklayıcı bir yorum atmıştım ama bilgi kirliliği ile dolmuş konu resmen.

Dostum "İdeasoft" gibi hazır sağlayıcılardan birine ihtiyacınız var. Bu firmalar kendilerini ispatlamış firmalar. Hem güvenilirlik hem de destek açısından. Piyasadaki bir çok büyük firmaya hizmet veriyorlar. Onların paketlerini incele ve görüş. Sana yol gösterirler. Hem hazır pos sistemleri, olur da lazım olursa firmanıza özel pos sistemleriyle ödeme konusunda da fikir vereceklerdir size. Size düşen tek şey siteye ürünleri eklemek ve reklam yapmak olur o saatten sonra.

Açıklayıcı bir yorum atmıştım ama bilgi kirliliği ile dolmuş konu resmen.

Dostum "İdeasoft" gibi hazır sağlayıcılardan birine ihtiyacınız var. Bu firmalar kendilerini ispatlamış firmalar. Hem güvenilirlik hem de destek açısından. Piyasadaki bir çok büyük firmaya hizmet veriyorlar. Onların paketlerini incele ve görüş. Sana yol gösterirler. Hem hazır pos sistemleri, olur da lazım olursa firmanıza özel pos sistemleriyle ödeme konusunda da fikir vereceklerdir size. Size düşen tek şey siteye ürünleri eklemek ve reklam yapmak olur o saatten sonra.
Eyvallah hocam benim aradığım cevap ta buydu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı