yiange28
Megapat
- Makaleler
- 2
Kardesler ben %85 Html ve %70 Css biliyorum hatta bloggerinkine benzer tema yapabiliyorum. Ama 3. sahislarinkine benzer yapamiyorum cunku henuz Xml bilmiyorum. %40 Js biliyorum. Phpye İstanbul'a gidince baslayacagim.
Bana yapim surecini anlatir misiniz? Kendime kisisel bir haber blogu acmak istiyorum.
Tabiki bundan para da kazanmak istiyorum. Hobi olarak yapacagim ama vakit ayiracagim gerektigi kadar.
Bana yardim edersen sevinirim. İstersen ortak olup da acabiliriz
Birde sunu soracagim; mesela ben Blogger da blog actim buna kendi Html temami Xml ye cevirip nasil yuklerim? bilmemne.blogspot.com.tr alan adli sitem var diyelim ben buna bilmemne.com.tr adli domaini nasil verebilirim?
İyi forumlar.
Bana yapim surecini anlatir misiniz? Kendime kisisel bir haber blogu acmak istiyorum.
Tabiki bundan para da kazanmak istiyorum. Hobi olarak yapacagim ama vakit ayiracagim gerektigi kadar.
Bana yardim edersen sevinirim. İstersen ortak olup da acabiliriz
Birde sunu soracagim; mesela ben Blogger da blog actim buna kendi Html temami Xml ye cevirip nasil yuklerim? bilmemne.blogspot.com.tr alan adli sitem var diyelim ben buna bilmemne.com.tr adli domaini nasil verebilirim?
İyi forumlar.