İnternet sitesi yayınlamak

Efehan Bey

Decapat
Katılım
18 Nisan 2019
Mesajlar
82
Merhabalar,

Yazılım ve tasarım ile uğraşıyorum. Bir internet sitesi tasarladım ve yazılım işlerini tamamladım, bu siteyi yayınlamak istiyorum fakat birkaç belge işlerinden anlamıyorum ve danışmak istedim. Sitemde kart ile sipariş alabiliyorum ve fatura kesimi yapıyorum, sitemde ufak çaplı ürünler (özel tasarım t-shirt, kupa vb.) Sattığım için Etbis'e kayıt olma zorunluluğum var mıdır? Bir de yer sağlayıcı belgesi alma zorunluluğum var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
 
Bence ne kadar küçük çapta olsa da satış sitesi e-ticarete girdiği için Etbis'e kayıt olunmalıdır. Bir muhasebeci bu konuda görüş bildirse daha iyi olur tabi. Yer sağlayıcı belgesinin seni bağlayacağını sanmıyorum.
 
Bence ne kadar küçük çapta olsa da satış sitesi e-ticarete girdiği için Etbis'e kayıt olunmalıdır. Bir muhasebeci bu konuda görüş bildirse daha iyi olur tabii. Yer sağlayıcı belgesinin seni bağlayacağını sanmıyorum.

Teşekkür ederim. Etbis'e kayıt gibi bir durum olursa büyük ihtimal Shopier.com gibi mağazalardan link ile satış yaparım.
 

Geri
Yukarı