İnternet sitesinde Python kodu nasıl çalıştırılır?

481374

Hectopat
Merhaba
Yazdığım bir Python kodunu bir internet sitesinde çalıştırılabilir hale getirmek istiyorum. Online tarayıcı editörlerinin yaptığı işi kendi sitemde yapmak istiyorum. Yani siteye kodu çalıştırabilecek bir konsol açmak istiyorum. Bunu yapmak mümkün mü? Mümkünse nasıl yapılır?

Merhaba
Yazdığım bir Python kodunu bir internet sitesinde çalıştırılabilir hale getirmek istiyorum. Online tarayıcı editörlerinin yaptığı işi kendi sitemde yapmak istiyorum. Yani siteye kodu çalıştırabilecek bir konsol açmak istiyorum. Bunu yapmak mümkün mü? Mümkünse nasıl yapılır?
Anladigim kadariyla websitenin icinde debug ozellikli bir kod editoru olsun istuyorsun, W3schools su siteyi kullaniyordu, emmembed baglantisini koyabilirsin sanirim.

Anladigim kadariyla websitenin icinde debug ozellikli bir kod editoru olsun istuyorsun, W3schools su siteyi kullaniyordu, emmembed baglantisini koyabilirsin sanirim.
Hocam bunu kendi siteme nasıl atabilirim?

Hocam bunu kendi siteme nasıl atabilirim?
Sitede emmembed butonu olmasi lazim bir yerlerde, link arayip atayim bulabilirsem. Telefondayim buradan zor oluyor :D

En sagdaki butona tiklayinca acilmasi lazim, once dosyayi kaydetmen ve oturum acman gerekiyor sanirim. Mobildeyim yaptiklarimin yarisini anlamiyorum :D
Screenshot_20221109-151005.png

Son düzenleme:
İnternet tarayıcıları Python kodu çalıştıramaz, JavaScript ve WASM çalıştırabilir. Django ve Flask ile sadece back-end kısmı yazabilirsiniz, bu da kodu sunucuda çalıştırıp kullanıcıya dönüt sağlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı