1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 13 Eylül 2021 #31 T 1000 dedi: Şeref yoksunları. Benden de 1450 TL istiyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl oluyor da ilk 14 gün cayma hakkımız olmuyor ki? Devlete sığınsam, devlet mahkeme süreçlerinde TT'den daha çok soyuyor beni.
T 1000 dedi: Şeref yoksunları. Benden de 1450 TL istiyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl oluyor da ilk 14 gün cayma hakkımız olmuyor ki? Devlete sığınsam, devlet mahkeme süreçlerinde TT'den daha çok soyuyor beni.
Cozen24 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 1.613 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #32 183206 dedi: İl müdürlüğüne gittim, olmaz dediler. Twitter'den ulaştım, aradılar beni gene yok dediler. Başka nereye gideceğim ki? Tutturdular sözleşmeniz var diye. 1300 TL istiyorlar. Genişletmek için tıkla... İlettiğim kanaldan şikayette bulunun. Ek olarak yönetim kurulundaki yöneticilerin varsa Twitter hesaplarının altına yazabilirsiniz. Üst yönetime iletilen şikayetler hep farklı bakılır.
183206 dedi: İl müdürlüğüne gittim, olmaz dediler. Twitter'den ulaştım, aradılar beni gene yok dediler. Başka nereye gideceğim ki? Tutturdular sözleşmeniz var diye. 1300 TL istiyorlar. Genişletmek için tıkla... İlettiğim kanaldan şikayette bulunun. Ek olarak yönetim kurulundaki yöneticilerin varsa Twitter hesaplarının altına yazabilirsiniz. Üst yönetime iletilen şikayetler hep farklı bakılır.