İnternet sözleşmesi yenilenmeli mi?

550519

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
2
Türk Telekom'un 12 Mbps'ye kadar olan internet paketini kullanıyoruz. Sözleşmemiz bitiyor ve bizi aradılar. Şu anda 83 lira ödüyoruz. Sözleşme yenileme sonrası fiyatı 149 lira olacakmış. Yenileyelim mi yoksa başka ISS firmasına mı geçelim?

TurkNet. 12Mbps hıza 150 lira istiyorlar. Bunlar çıldırmış olmalı. TurkNet ile önce sorgulama yapın hız için.

Her zaman derim..
"Türk telekom pişmanlıktır."
Türk Telekom kullanıyorum gayet memnunum. Tamamen altyapı ile alakalı. 75mbps internete 150 TL civarı ödüyoruz.
Daha önce sorguladım. Maksimum 61 Mbps olarak gözüküyor.
Türk Telekom'a gidin ve altyapım 61 mbps destekliyor derseniz size en uygun paketi verebilir.

TurkNet gibi taahhütsüz internet sağlayan firmaları teker teker deneyip karar vermenizi tavsiye ediyorum. Kafanıza uymazsa hiçbiri taahhütlü internet sağlayacılarına yönelip karar vermeniz sizin için daha sağlıklı olur.

TurkNet AKN'yi kaldırmasa, 1Gbps paketi 150 lira yapmasa bugün Türk Telekom kullanıcıları 200GB AKN 16Mbps kullanıyorum memnunum yazacaktı. Siz siz olun marka fanboyluğu yapmayın. TurkNet GigaFiber kullanıyorum evet ama bu TurkNet'i eleştirmiyorum anlamına gelmiyor. Türk Telekom iyi diyenlere kulak asmayın.

Bence hazır Türk Telekom'dayken altyapınızın iyileştirilmesini talep edin ve üzerine gidin. Onların abonesi olduğunuz için iyileştirme yapabilirler. Ben TurkNet'e geçtikten sonra çok uğraştım ama çok faydalı olmadı. Bizim abonemiz değilsiniz diye geçiştiriyorlar şimdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı