İnternet sürekli git gel yapıyor

Uranhay

Kilopat
Sosyal Tayfı
Yer
Türkiye
Arkadaşlar son 2 haftadır kafayı yiyeceğiz evde. Hemen sorunu anlatayım.

İnternet bir kere gittiğinde gelmesi 5-10dk sürüyor, geldikten 2 dk sonra da tekrar gidiyor. Modemi kapatıp açtıgımda da aynı sorun oluyor. TTNET müşteri hizmetlerini aradım fakat modem şirketini aramamı söylediler orayı da aradım fakat tüm ayarların normal oldugunu falan söyledi. Tekrar TTNET'i aradığımda ise sistemden bakıldıgında hiçbir kopma gözükmediğini, kabloları kontrol etmem gerektiğini söyledi. Dışarıdaki kablo sağlam fakat evdeki kablo sağlam mı bilmiyoruz. Fakat ben sağlam oldugunu düşünüyorum çünkü:

İnternet gittikten sonra o sıra Technopat'ta aktif isem hala burayı çok rahat kullanabiliyorum hız kaybı olmadan. Discord'da aynı şekilde fakat telefon, laptop gibi kablosuz bağlantı kullandıgım cihazlarda interneti kesinlikle kullanamıyorum. Kablolarda sorun olsaydı, Technopat'ta ve Discord'da nasıl aktif olabiliyorum?

Bir de kızgın oldugum bir konu var, 10-15 kez aramışımdır TTNET'i, 15 tane müşteri temsilcisiyle konuştuysam sadece 1 tanesi sistemde kopma görebildi. İlginç.

Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar son 2 haftadır kafayı yiyeceğiz evde. Hemen sorunu anlatayım.

İnternet bir kere gittiğinde gelmesi 5-10dk sürüyor, geldikten 2 dk sonra da tekrar gidiyor. Modemi kapatıp açtıgımda da aynı sorun oluyor. TTNET müşteri hizmetlerini aradım fakat modem şirketini aramamı söylediler orayı da aradım fakat tüm ayarların normal oldugunu falan söyledi. Tekrar TTNET'i aradığımda ise sistemden bakıldıgında hiçbir kopma gözükmediğini, kabloları kontrol etmem gerektiğini söyledi. Dışarıdaki kablo sağlam fakat evdeki kablo sağlam mı bilmiyoruz. Fakat ben sağlam oldugunu düşünüyorum çünkü:

İnternet gittikten sonra o sıra Technopat'ta aktif isem hala burayı çok rahat kullanabiliyorum hız kaybı olmadan. Discord'da aynı şekilde fakat telefon, laptop gibi kablosuz bağlantı kullandıgım cihazlarda interneti kesinlikle kullanamıyorum. Kablolarda sorun olsaydı, Technopat'ta ve Discord'da nasıl aktif olabiliyorum?

Bir de kızgın oldugum bir konu var, 10-15 kez aramışımdır TTNET'i, 15 tane müşteri temsilcisiyle konuştuysam sadece 1 tanesi sistemde kopma görebildi. İlginç.

Ne yapmalıyım?
Müşteri Temsilcileri genellikle pek bir şeyden anlamayan asgari ücrete çalışan vasat insanlar oluyor. Onlara güvenmeyi bırak. Hiçbiri işinin ehli değil. Teknik servis diye aktardığı kişiler de teknik servis değil. Teknik servisin görevi telefon cevaplamak da değil...

Firmanı değiştirmeyi dene ya da telefonda eğer çözülmezse firma değiştirmek zorunda kalacağını belirt bak o zaman nasıl abi çekiyorlar.

internet gidince DSL ışığında yanmama oluyor mu ?
Tüm ışıklar yanıyor ve kablolu bağlı olan PC'de şu simge aynen böyle kalıyor.
1626013806415.png

Bakın:
1626013936241.png

Fakat burada aktifim ve fotoğraf dahi yükleyebildim.

bu tür hatalar en küçük şeyde bile oluyor tarih ve saat doğrumudur internet sorun gidericiyi başlat zaten sorun varsa sana söylüyor en azından sorunu öğrenirsin

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı