İnternet tavsiyesi

Bu durum değişken. Ben de Türk Telekom kullanıcısıyım. 16 Mbps hızım var. Oldukça memnunum. Ancak yine de TürkNet'e geçmek isterdim. Çünkü TT pahalı. Bunlara köklü bir rakip çıkmıyor bir türlü.

bağlantıda sorunum yok dost müşteri hizmetleri sorun

Çekim mesafesi operatörle ilgili değil ki modemle ilgili.

Modem 4 yıllık modem. Daha geçen gün kuzenimin evindeki modem bozuldu 6 yıllık modem. Ve aynı gün değiştirdiler. Yani operatöre gelince de kuzenim yanımda aradı servis 2 saat içinde gelip modemi değiştirip gidecek dedi ve adres aldı. Yani biz operatörlerle de bir sorun yaşamadık.

Pahalı ama yani biz memnunuz tabii o bütçe meselesi.

Çalıştığım yer merkezde kalıyor evimde olsaydı keşke. Merkezdeki altyapılar daha iyi miş yaşadığım yerde.

bağlantıda sorunum yok dost müşteri hizmetleri sorun
Modem 4 yıllık modem. Daha geçen gün kuzenimin evindeki modem bozuldu 6 yıllık modem. Ve aynı gün değiştirdiler. Yani operatöre gelince de kuzenim yanımda aradı servis 2 saat içinde gelip modemi değiştirip gidecek dedi ve adres aldı. Yani biz operatörlerle de bir sorun yaşamadık.

Tamam da ben ondan bahsetmiyordum ki çekim mesafenizin iyi olmasının sebebi modem operatörünüz ile ilgili değil yani başka bir operatöre gecseniz aynı modemi kullanmaya devam ederseniz gene aynı mesafeden çekecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…