İnternet tavsiyesi

Ya bilmiyorum bir tek ben mi Türk Telekom'la sorun yaşamıyorum? Yani yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. Oturduğum binada altyapı yok ve yani dışarıya çıktığımda bile çekiyor. Evden 5-10 metre uzaklaştıktan sonra bağlantı kesiliyor.

Bu durum değişken. Ben de Türk Telekom kullanıcısıyım. 16 Mbps hızım var. Oldukça memnunum. Ancak yine de TürkNet'e geçmek isterdim. Çünkü TT pahalı. Bunlara köklü bir rakip çıkmıyor bir türlü.

Ya bilmiyorum bir tek ben mi Türk Telekom'la sorun yaşamıyorum? Yani yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. Oturduğum binada altyapı yok ve yani dışarıya çıktığımda bile çekiyor. Evden 5-10 metre uzaklaştıktan sonra bağlantı kesiliyor.
bağlantıda sorunum yok dost müşteri hizmetleri sorun

Çekim mesafesi operatörle ilgili değil ki modemle ilgili.

Modem 4 yıllık modem. Daha geçen gün kuzenimin evindeki modem bozuldu 6 yıllık modem. Ve aynı gün değiştirdiler. Yani operatöre gelince de kuzenim yanımda aradı servis 2 saat içinde gelip modemi değiştirip gidecek dedi ve adres aldı. Yani biz operatörlerle de bir sorun yaşamadık.

Bu durum değişken. Ben de Türk Telekom kullanıcısıyım. 16 Mbps hızım var. Oldukça memnunum. Ancak yine de TurkNet'e geçmek isterdim. Çünkü TT pahalı. Bunlara köklü bir rakip çıkmıyor bir türlü.

Pahalı ama yani biz memnunuz tabii o bütçe meselesi.

bağlantıda sorunum yok dost müşteri hizmetleri sorun
Modem 4 yıllık modem. Daha geçen gün kuzenimin evindeki modem bozuldu 6 yıllık modem. Ve aynı gün değiştirdiler. Yani operatöre gelince de kuzenim yanımda aradı servis 2 saat içinde gelip modemi değiştirip gidecek dedi ve adres aldı. Yani biz operatörlerle de bir sorun yaşamadık.

Pahalı ama yani biz memnunuz tabii o bütçe meselesi.

Tamam da ben ondan bahsetmiyordum ki çekim mesafenizin iyi olmasının sebebi modem operatörünüz ile ilgili değil yani başka bir operatöre gecseniz aynı modemi kullanmaya devam ederseniz gene aynı mesafeden çekecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı