İnternet telefonda hızlı PC'de yavaş

Merhaba bir siteden kod buldum onu txt belgesine yapıştırdım sonra .bat olarak akydettim yönetici çalıştır dedim internet hızım 60Mbps ' ye yükseldi.

Düzelttim bi tane siteye bakarak.

Son düzenleme:
Merhaba bir siteden kod buldum onu TXT belgesine yapıştırdım sonra .bat olarak akydettim yönetici çalıştır dedim internet hızım 60Mbps'ye yükseldi.

Düzenleme: Geri internet hızım 10 Mbps'ye düştü.

Düzelttim bir tane siteye bakarak.

Nasıl çözdün acaba?

İnternet ayarlarım düzeldi sağolun.

Dosya Ekleri

• BURDAYIM BIRADAUFIANFICOWNEEFI- Opera 20.12.2024 15_57_52.png
    BURDAYIM BIRADAUFIANFICOWNEEFI- Opera 20.12.2024 15_57_52.png
    585,6 KB · Görüntüleme: 33
1. Windows tuşu + r tuşuna basarak çalıştır kutusunu açın ve MSConfig yazın.

2. sistem yapılandırma Utility kutusu açılır ve varsayılan olarak genel sekmesindesiniz.

3. genel sekmesinde, seçici başlatmayı tıklatın ve yük sistemi hizmetinin ve yükleme başlangıç öğelerinin işaretişaretlerini işaretlediğinden emin olun.

4. hizmetler sekmesine tıklayın.

5. tüm Microsoft hizmetlerini Gizle'ye onay işareti koyun.

6. tüm Microsoft hizmetlerini gizle üzerinde işaret işaretlendikten sonra, tümlerini devre dışı.

7. başlangıç sekmesi'ne tıklayın ve Görev Yöneticisi'ni aç'ı tıklatın. Bu, yönetici hesabındaki tüm başlangıç uygulamalarınızı içeren başka bir pencere açar.

8. kullanmadığınız tüm uygulamaları devre dışı kılmış olur. Sadece onlara tıklayın ve devre dışı bırakseçebilirsiniz.

9. Tamam'ı tıklatın, yapılandırma yardımcı programını uygulayın ve kapatın.

10. bilgisayarınızı yeniden başlatın ve hızı kontrol edin. Bu adımları uyguladım.

Merhaba, biliyorsunuz ki PC'de internet az çekiyordu aslında bunun tamamen farklı bir çözümü var, o da Wi-Fi Direct'i kapatmak, Windows 11 için arama>yansıtma ayarları>her zaman kapalıyı seçin internet düzelir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı