İnternet üzerinde zaman geçirmek için öneriler

Makaleler
1
Merhaba, sizden bir ricam var. İnternette zaman geçirmeye yönelik bir şeyler önerir misiniz? İzlenecek bir şeyler olması ilk tercihimdir, ikinci tercih olarak yazı okuyabilirim.
Türkiye üzerinde gerçekleşen depremleri araştırıp videolar izliyordum fakat nereye kadar, toplasan 15 tane çok bilinen deprem var.
Aklınıza gelen her şeyi söyleyebilirsiniz. Bir arkadaşım oto ekspertiz videolarını tavsiye etmişti, zevkli olduğunu söylüyordu. Bu tarz şeyler bile olabilir. İyi sosyaller.

Cookie Clicker.

Bağımlısı olursun, oyna oyna :)

O kadar seviyorum ki şu zımbırtıyı yer imlerimde duruyor yıllardır :D

Ek olarak internet tarayıcıları, oyun motorları, overclocking, elektrik, arabalar gibi şeylerle uğraşabilirsin ;)

Merhaba, sizden bir ricam var. İnternette zaman geçirmeye yönelik bir şeyler önerir misiniz? İzlenecek bir şeyler olması ilk tercihimdir, ikinci tercih olarak yazı okuyabilirim.
Türkiye üzerinde gerçekleşen depremleri araştırıp videolar izliyordum fakat nereye kadar, toplasan 15 tane çok bilinen deprem var.
Aklınıza gelen her şeyi söyleyebilirsiniz. Bir arkadaşım oto ekspertiz videolarını tavsiye etmişti, zevkli olduğunu söylüyordu. Bu tarz şeyler bile olabilir. İyi sosyaller.

Gençlik zamanımda oynadığım küçük web tabanlı bir oyun. Habbo hotel. Gerçekten zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız. Kendi avatarınızı yaratıyorsunuz ve aynı gerçek bir hotel de gibi odaları gezebiliyorsunuz havuza girebiliyorsunuz ve tabii ki bunları sohbet ederek yapıyorsunuz. Oyun tamamen Online. Herkes kendi avatarını yaratıyor ve muhabbet ederek oyununuzu oynuyorsunuz. Dediğim gibi zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız. Sosyalleşmenin yüksek olduğu bu oyun sayesinde sürekli görüştüğüm konuştuğum dostlar edindim...

TLC nin 90 günde evlilik videolarını izleyebilirsin veya dizi önerisi istersen how ı met your mother a bakabilirsin hiç sıkılmadan 9 sezonu da izledim mükemmel bir diziydi keşke bir 9 sezon daha olsa.
Hocam son sezon sıkmadı mı sizi? Ben çok sıkılmıştım. Hele Marshall'ın masal anlattığı bölüm uyuyacaktım neredeyse.
Bu arada HIMYM izlemen benim de tavsiyem. Bir süre sonra gerçekten arkadaşınmış gibi oluyor karakterler. Ama kendini aşırı bel altı muhabbetlere ve Star Wars göndermelerine hazırla.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam son sezon sıkmadı mı sizi? Ben çok sıkılmıştım. Hele Marshall'ın masal anlattığı bölüm uyuyacaktım neredeyse.
Bu arada hımym izlemen benim de tavsiyem. Bir süre sonra gerçekten arkadaşınmış gibi oluyor karakterler. Ama kendini aşırı bel altı muhabbetlere ve Star Wars göndermelerine hazırla.

hocam o bölümde 10 dakika uyuyakaldım zaten genede dizi yarım kalmasın diye bitirdim ve sonunu daha aksiyonlu yapabilirlerdi çok hızlı bitti son bölüm

Ne kadar sevmesem de arada YouTube oturumumu kapatıp piyasadaki pop ve rap şarkılara bakarım. Açar Sura İskenderli, Bilal Sonses vb. dinlerim. Böylece boş vakitlerimi kendi elimle çöpe atarım. 🤦‍♂️ Onun dışında Oyun Kuzusu'ndan "Kolsuz Milyoner" falan oynarım. Olmadı açar sinir krizleri geçirerek Riverdale izlerim. Böyle.

hocam o bölümde 10 dakika uyuyakaldım zaten genede dizi yarım kalmasın diye bitirdim ve sonunu daha aksiyonlu yapabilirlerdi çok hızlı bitti son bölüm
Keşke bir düğün için onlarca bölüm harcamasalardı. Onun yerine son birkaç bölümü ağırdan alabilirlerdi. Olayları o kadar hızlı gösterdiler ki sindiremedi çoğu kişi. Barney'in kızının annesini bile bilmiyoruz. Bu sadece bir örnek. Şaka gibi bir sezondu bence.

keşke bir düğün için onlarca bölüm harcamasalardı. Onun yerine son birkaç bölümü ağırdan alabilirlerdi. Olayları o kadar hızlı gösterdiler ki sindiremedi çoğu kişi. Barney'in kızının annesini bile bilmiyoruz. Bu sadece bir örnek. Şaka gibi bir sezondu bence.

galiba yazar sıkıldı ve son sezonu düğünle geçiştirdi 4 yıl sürecek bir düğün için neredeyse 8 bölüm harcadılar cidden kötüydü ama olana çare yok, ne kadar son sezon berbat olsa da bu dizinin yaşattığı keyfi hiçbir dizide alamadım sanki ailemin bir parçası gibiydi karekterler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı