Zaman geçirmek için öneri

Böyle 2-3 saatimi alacak 4 GB RAM bilgisayarda zaman geçirebileceğm bir web site vs önerir misiniz?

Hocam Breaking Bad, Prison Break, friends, how i meet your mother gibi diziler izleyebilirsin şu ana kadar izlemediyseniz sevilmelerinin bir nedeni var sarıyor boşlukta komedi iyi gidiyor friends veya himym bakın bence.

My 2000's TV! - 2000'lerin televizyonu. Nostalji yapmak isteyen bakabilir.

Yours for the making - Instructables - Burada insanlar DIY projelerini paylaşıyorlar. Mesela evimde kullanmadığım eski bilgisayar parçalarından lamba yapıp paylaşmıştım. Bakınca aklınıza bolca fikir gelebilir.

Drive and Listen - Drive & Listen - Araç sürme videoları. Farklı ülkeleri çeşitli araçlarla gezme imkanı veriyor. İş yerinde reklam TV'sinde açıp bütün gün oynatıyordum. İzleyen bağımlı oluyordu.

https://www.window-swap.com/Window - Herkes pencere, balkon manzarasını çekip paylaşıyor. Başkasının penceresinden bakıp, ulan ne hayatlar var be demek isterseniz deneyin.

petittube - Rastgele az izlenmesi olan YouTube videoları açıyor. Arada ilginç videolar çıkabiliyor.

FutureMe: Write a Letter to your Future Self - Gelecekteki halinize mail gönderiyorsunuz.

Böyle konu açıp az bilinen, vakit geçirmelik ve faydalı siteleri paylaşabiliriz.

My 2000's TV! - 2000'lerin televizyonu. Nostalji yapmak isteyen bakabilir.

Yours for the making - Instructables - burada insanlar dıy projelerini paylaşıyorlar. Mesela evimde kullanmadığım eski bilgisayar parçalarından lamba yapıp paylaşmıştım. Bakınca aklınıza bolca fikir gelebilir.

Drive and Listen - Drive & Listen - araç sürme videoları. Farklı ülkeleri çeşitli araçlarla gezme imkanı veriyor. İş yerinde reklam TV'sinde açıp bütün gün oynatıyordum. İzleyen bağımlı oluyordu.

https://www.window-swap.com/Window - herkes pencere, balkon manzarasını çekip paylaşıyor. Başkasının penceresinden bakıp, ulan ne hayatlar var be demek isterseniz deneyin.

petittube - rastgele az izlenmesi olan YouTube videoları açıyor. Arada ilginç videolar çıkabiliyor.

FutureMe: Write a Letter to your Future Self - gelecekteki halinize mail gönderiyorsunuz.

Böyle konu açıp az bilinen, vakit geçirmelik ve faydalı siteleri paylaşabiliriz.

Araç sürme videoları sitesi çok güzel. Motor videoları + Tokyo (dusk) çok güzel oluyor.

1. RateYourMusic. Kendisi bir Music Database sitesi. IMDB'nin müzik hali diyebiliriz. Kullanıcıların review'leri rating'leri, yeni çıkan albümleri, tüm zamanların en iyi albümlerini vs. daha fazlasını görebiliyorsun. Burdan kafana göre bir albüm seçerek dinleyebilirsin. Hem müzik kültürün gelişmiş olur, hem ingilizceni geliştirirsin. İmzamdan ekleyebilirsin.

2. Bodycam videoları özellikle sarıyor YouTube'da. İzleyebilirsin. Hem ingilizce argon gelişmiş olur. 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı