Cookie Clicker.
Bağımlısı olursun, oyna oyna
O kadar seviyorum ki şu zımbırtıyı yer imlerimde duruyor yıllardır
Ek olarak internet tarayıcıları, oyun motorları, overclocking, elektrik, arabalar gibi şeylerle uğraşabilirsin![]()
Forumda takılmak yetmiyor ise eğer how ı met your Mother öneririm.Merhaba, sizden bir ricam var. İnternette zaman geçirmeye yönelik bir şeyler önerir misiniz? İzlenecek bir şeyler olması ilk tercihimdir, ikinci tercih olarak yazı okuyabilirim.
Türkiye üzerinde gerçekleşen depremleri araştırıp videolar izliyordum fakat nereye kadar, toplasan 15 tane çok bilinen deprem var.
Aklınıza gelen her şeyi söyleyebilirsiniz. Bir arkadaşım oto ekspertiz videolarını tavsiye etmişti, zevkli olduğunu söylüyordu. Bu tarz şeyler bile olabilir. İyi sosyaller.
Ben şahsen eski platoniğimi düşünüp efkarlanıyorum fakat tavsiye etmem melankoli yapıyor bünyede. Siz en iyisi müzik dinleyin.Önerileriniz için teşekkürler. Diziden çok çay kahve içerken boş durmamak için izlenebilecek video önerileriniz var mı acaba? Dizi zaten izliyorum o yüzden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.