İnternet üzerinden güvenli alışveriş uygulaması

mahmut54

Hectopat
Daha fazla  
Letgo'dan ürün alacağım. Kargo ile göndermesi gerek ürünü ama parayı nasıl ödiycem bilmiyorum. Bunun için güvenli bir aracı uygulama var mı? Satıcınında güvenmesi lazım. Misal ben parayı yatırım kargo gelince uygulama adama öder parayı. Bunun gibi bir site ya da uygulama var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Letgo'dan ürün alacağım. Kargo ile göndermesi gerek ürünü ama parayı nasıl ödiycem bilmiyorum. Bunun için güvenli bir aracı uygulama var mı? Satıcınında güvenmesi lazım. Misal ben parayı yatırım kargo gelince uygulama adama öder parayı. Bunun gibi bir site ya da uygulama var mı acaba?
Letgo çoğu zaman dolandırıcı bulaşma derim.

Get var ama satıcı için bayağı riskli ve siz de fazladan para ödemiş oluyorsunuz. Onun dışında ikinizin de güvenebileceği bir aracı kişi varsa ona ufak bir komisyon vererek yapabilirsiniz bu işi.

Hocam başka bir şehirden alım yapacaksanız letgo, sahibinden falan önermiyorum. O şekilde alım yapacaksanız ya param güvende (Get) gibi sistem ile alacaksın ya da buradaki gibi güvenilir forum ortamında referansı olan kişilerden alışveriş yapacaksın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı