İnternet Üzerinden Vatan Kurtaranlar

''orkundan yakalayıp döverler inşallah amin'' ve 80 destek (beğeni.)
Şahsen dayağa karşıyım ama bu çocukları ve çocukları mutlu etmeye çalışan Ayyıldız Tim'e güzel bir dayağa yok demezdim açıkçası.

Orkun Işıtmak konusuna gelirsek; Adamın orada küfür etmesi %100 normal. Şahsen az bile yapmış. Ben direkt dalabilirdim polislere. Artık "polis" denen bir şey yok. "Yandaş medya", "yandaş polis", "yandaş kurum" var. Milleti o kadar bozdular, kanlarına girdiler ki, sokakta yürüyen kadınından, herhangi bir kadının giydiği elbiseye, herhangi bir kız çocuğunun evlenme yaşına (9'a kadar indirtecekler neredeyse...) kadar karışmaya başladılar. İnsanların gördüğü ne hala anlamış değilim ama ülkede bir şeyler düz gitmiyor ve bunu protesto eden vatan haini ilan ediliyor. Ortaçağ Avrupası' ndayız resmen. Kiliseye, yanlış yapıyorsun diyenleri giyotin ile idam ediyorlardı; Günümüz Türkiye'sinde gündem; İdam. Ki onunda gelmesinin bir işe yaramayacağını söylemiştim.

Ayyıldız Tim yerine kanalın adını İfşa Tim koysalar daha mantıklı olurmuş.

I don't belive that Ayyıldız Tim. I think this guys say lie.
giphy (1).gif

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı