İnternet üzerinden yazdığım şeylerden dolayı bana dava açılabilir mi?

Açsa başın ağır ama açmaz bence. Hem sen neden tanımadığın kızları gösteriyorsun ki?

Açmaz.
Böyle saçma konulara dava bile açmazlar zaten.
Milletin işi gücü var saçma sapan şeylerle uğraşamaz sanırım.

@326001 @kino Cahillik diyelim hocam. Bende böyle bir şey yapacak arkadaş olursa feyz alsın diye açtım konuyu. Ders çalışamaz oldum stressden. Umarım açmaz yoksa babamla aramda olacakları düşünmek bile istemiyorum. Ayrıca arkadaşlar küfür etmesi her şeyi nötrlüyor dedi bu doğru mu?

Ya korkma Herkes dava açarım der. Dava açarım diyen kişilerin %1'i dava açmıştır. En basit örneği trafikte bir adamla fiziksel kavgamız oldu. Adamın gözlüğü kırıldı yüzü vs. kanadı. Adam plakamı da gördü. Seni polise vereceğim dedi. 9 ay oldu. Hala vermedi. Yani korkma ferah tut içini

@326001 Hocam kimsenin başına gelmez benim başıma gelir de neyse Biraz optimist düşünmek gerek yoksa yemekten kesileceğim. Paranoyak oldum kapı çaldığı zaman ödüm kopuyor postacı geldi diye. İyiki varsınız, rahatlattınız beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…