İnternet var gösteriyor ama yok

Furkan35kaya

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xpg 16 gb ram
R3 3300x
Longline sata 500gb ssd
Zoko 600w 80+
Asus rog strix 2060
Asus tuf b450m pro
Asus kasa
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar internet telefonda ya da başka bir PC de çalışıyor. Ama bu PC'ye kabloyu bağlayınca çalışmıyor. İçinde önemli programlar var. Bayramdan beri böyle. Format atmak istemiyorum. Nasıl çözebilirim?

20240627_100523.jpg

20240627_100534.jpg

20240627_100602.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka PC'ye aynı kablo ile çalışıyor mu?
İnternet Driver'ını güncellemeyi veya alt sürüme alınabilir.

Başka PC'ye aynı kablo ile çalışıyor mu?
İnternet Driver'ını güncellemeyi veya alt sürüme alınabilir.

Evet aynı kablo telefonda çalışıyor.

Nasıl güncellicem internet driverı

Aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcılarda en üstte diye biliyorum ama SS atabilirseniz daha iyi anlarız.

Evet ama zaten öyle güncelleyemem interneti kullanmıyor PC.

Evet ama zaten öyle güncelleyemem interneti kullanmıyor PC.
Telefondan Technopat'a girip ekranın fotoğrafini çekebilirsiniz. Ve telefondan driver dosyasini indirip kablo ile bilgisayara atabilirsiniz.Birde Telefondan internet paylaşıminı açıp USB ile bağlan seçeneğini de açıp USB ile telefonu bilgisayara bağlayabilir misiniz bakalım gelecek mi?

Telefondan Technopat'a girip ekranın fotoğrafini çekebilirsiniz. Ve telefondan driver dosyasini indirip kablo ile bilgisayara atabilirsiniz. Bir de telefondan internet paylaşıminı açıp USB ile bağlan seçeneğini de açıp USB ile telefonu bilgisayara bağlayabilir misiniz bakalım gelecek mi?

Olmadı. Zaten internete bağlanıyor. Ama sıkıntı kullanmıyor interneti. Bir bakıma çözdüm ama hala tam çözüm lazım yeni kullanıcı açtım. Yeni kullanıcı da interneti sorunsuz kullanıyor.

Olmadı. Zaten internete bağlanıyor. Ama sıkıntı kullanmıyor interneti. Bir bakıma çözdüm ama hala tam çözüm lazım yeni kullanıcı açtım. Yeni kullanıcı da interneti sorunsuz kullanıyor.

Hocam Ethernet kablosu modemin hangi portuna takılı farklı bir tarayıcıdan girmeyi dener misin?

Hocam Ethernet kablosu modemin hangi portuna takılı farklı bir tarayıcıdan girmeyi dener misin?

Zaten yazdım ama görmediniz herhalde. Portluk durum yok. Aynı kablo aynı port laptop da çalışıyor. Zaten PC'ye yeni kullanıcı açtım. Yeni kullanıxıda kullanıyor interneti. Eski kullanıcı da kullanmıyor.

Zaten yazdım ama görmediniz herhalde. Portluk durum yok. Aynı kablo aynı port laptop da çalışıyor. Zaten PC'ye yeni kullanıcı açtım. Yeni kullanıxıda kullanıyor interneti. Eski kullanıcı da kullanmıyor.

Anladım ayarlar ağ ve internet ara sunucuya gelip ekran görüntüsü atar mısın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı