İnternete bağlandığım serverlar çok uzak

Ünal Şahin

Femtopat
Daha fazla  
İnternet hız testi yaptığım zaman server Gaziantep, Erzurum vb. çıkıyıor.

Ben Kastamonu da yaşıyorum, internet hızım bazen çok düştüğünde hız testi yapıyorum ve 3-10 Mbps download alıyorum. Serverlar hep çok uzak Ankara falan olsa anlarım ama neden bu kadar uzak ve bir şeyi etkiler mi? Bazen 60- 90 Mbps alıyorum. Çok indirme yaptığım için kotayı falan mı aştım diyorum ama internet sınırsız. Serve ı değiştirebilir miyim? Çok hakim olduğum bir konu değil, mantıksız şeyler yazmış olabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet hız testi yaptığım zaman server Gaziantep, Erzurum vb. çıkıyıor.

Ben Kastamonu da yaşıyorum, internet hızım bazen çok düştüğünde hız testi yapıyorum ve 3-10 Mbps download alıyorum. Serverlar hep çok uzak Ankara falan olsa anlarım ama neden bu kadar uzak ve bir şeyi etkiler mi? Bazen 60- 90 Mbps alıyorum. Çok indirme yaptığım için kotayı falan mı aştım diyorum ama internet sınırsız. Serve ı değiştirebilir miyim? Çok hakim olduğum bir konu değil, mantıksız şeyler yazmış olabilirim.
Kaç mbps internet paketine sahipsiniz ki?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı