vipnet türktelekom kullandığınızı söylemişsiniz. Bende vipnet geçmeyi düşünyorum. Ping sorunu oluyor mu? Yağmurlu havalarda bağlantı kopuyor mu?Şakasına attım vipnet Telekom kullanıyorum.
ben alt yapısız kullanıyorum ve sadece 45 tl ödüyorum
vipnet türktelekom kullandığınızı söylemişsiniz. Bende vipnet geçmeyi düşünyorum. Ping sorunu oluyor mu? Yağmurlu havalarda bağlantı kopuyor mu?Şakasına attım vipnet Telekom kullanıyorum.
ben alt yapısız kullanıyorum ve sadece 45 tl ödüyorum
Hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum berbat bir marka şuan Türk Telekom fibere geçtim rahatladım, İster 1 tl olsun alınmıyacak bir internet.vipnet türktelekom kullandığınızı söylemişsiniz. Bende vipnet geçmeyi düşünyorum. Ping sorunu oluyor mu? Yağmurlu havalarda bağlantı kopuyor mu?
Bi arkadaşım kullanıyor 2 3 sokak ilerimde oturuyor. Onların da altyapısı yok. Yazın hiç bir sorunun olmadığını söylüyor. Kışın da hızının az düştüğünü söylüyor. Sizin ne şikayetiniz vardı?Hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum berbat bir marka şuan Türk Telekom fibere geçtim rahatladım, İster 1 tl olsun alınmıyacak bir internet.
Bence hiç bulaşmayın 16 mbs diyipte 1 mbs veren bir firma üstüne her gün reset atıyordum çatıya takılan cihaza.Bi arkadaşım kullanıyor 2 3 sokak ilerimde oturuyor. Onların da altyapısı yok. Yazın hiç bir sorunun olmadığını söylüyor. Kışın da hızının az düştüğünü söylüyor. Sizin ne şikayetiniz vardı?
İzmir'de oturuyorum alt yapı yok türktelekom magnet , süperbox gibi markalarI kullandım baz istasyonu ile alakalı kopma sorunu yaşıyorum. O yüzden vipnet tek alternatifim gibi sizce ne yapayım?
Dağda değilsen neden aldın ? Hadi dağda değilsin onu anladım neden gidip Superbox aldın şehir de yaşadığın halde.İnternet aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi ve dağın başında falan değilim Mersin'de erdemli taraflarındayım gerçi dağın başında çok daha iyi değerler alıyorum.
Eki Görüntüle 1118832
Ping oyuna girince 70'den inmiyor.
Başka bildiğin vipnet gibi anten ile bağlantı sağlayan daha güzel bi marka var mı?Bence hiç bulaşmayın 16 mbs diyipte 1 mbs veren bir firma üstüne her gün reset atıyordum çatıya takılan cihaza.
Bilmiyorumda vardı galiba.Başka bildiğin vipnet gibi anten ile bağlantı sağlayan daha güzel bi marka var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.