Turkcell Superbox çok kötü çekiyor

vipnet türktelekom kullandığınızı söylemişsiniz. Bende vipnet geçmeyi düşünyorum. Ping sorunu oluyor mu? Yağmurlu havalarda bağlantı kopuyor mu?
Hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum berbat bir marka şuan Türk Telekom fibere geçtim rahatladım, İster 1 tl olsun alınmıyacak bir internet.

Hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum berbat bir marka şuan Türk Telekom fibere geçtim rahatladım, İster 1 tl olsun alınmıyacak bir internet.
Bi arkadaşım kullanıyor 2 3 sokak ilerimde oturuyor. Onların da altyapısı yok. Yazın hiç bir sorunun olmadığını söylüyor. Kışın da hızının az düştüğünü söylüyor. Sizin ne şikayetiniz vardı?
İzmir'de oturuyorum alt yapı yok türktelekom magnet , süperbox gibi markalarI kullandım baz istasyonu ile alakalı kopma sorunu yaşıyorum. O yüzden vipnet tek alternatifim gibi sizce ne yapayım?

Son düzenleme:
Bi arkadaşım kullanıyor 2 3 sokak ilerimde oturuyor. Onların da altyapısı yok. Yazın hiç bir sorunun olmadığını söylüyor. Kışın da hızının az düştüğünü söylüyor. Sizin ne şikayetiniz vardı?
İzmir'de oturuyorum alt yapı yok türktelekom magnet , süperbox gibi markalarI kullandım baz istasyonu ile alakalı kopma sorunu yaşıyorum. O yüzden vipnet tek alternatifim gibi sizce ne yapayım?
Bence hiç bulaşmayın 16 mbs diyipte 1 mbs veren bir firma üstüne her gün reset atıyordum çatıya takılan cihaza.

İnternet aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi ve dağın başında falan değilim Mersin'de erdemli taraflarındayım gerçi dağın başında çok daha iyi değerler alıyorum.

Eki Görüntüle 1118832

Ping oyuna girince 70'den inmiyor.
Dağda değilsen neden aldın ? Hadi dağda değilsin onu anladım neden gidip Superbox aldın şehir de yaşadığın halde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı