Internete bağlantım var fakat internete bağlanamıyorum

nkarakas

Kilopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, sorun dün sabaha karşı başladı. İnternet bağlantım koptu ve ne yaptıysam düzeltemedim daha fazla uğraşmadan bilgisayarımı kapadım ve yattım. Sabah kalktığımda bir sıkıntı yoktu fakat aynı problem bu akşamüstü tekrar oldu. Ama şöyle birşey var, sağ alttaki internet bildirim sekmesinde bir uyarı falan yok "ünlem ya da çarpı işareti" ama internet sayfaları açılmıyor. Ethernet kablosunu değiştirdim düzelmedi. Anakartım MSI Z87 G43 Gaming üzerindeki ethernet portu ise Killer e2200 gigabit ethernet controller, Wi-fi üzerinden telefon ile internete sorunsuz bağlanabiliyorum. Bu da mantık olarak modem ve splitterda sorun olmadığını gösterir. Müşteri hizmetleri de beni başlarından savdı. Bu durumda ne yapmam gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarda MSE dışında hangi AV var? Eğer varsa devre dışı bırak ve ağ ağdaştıcılarda sorun var mı kontrol et. Modem web arayüzünü kontrol edip ethernet portundan ip alıp almadığını kontrol et.
Modemi reset tuşu ile resetleyip id şifrenizi girip başka ayara dokunmadan ethernet üzerinden bağlanmayı deneyin. Kıller sürücünüz güncel değilse güncelleyin.
Kıller Driver

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı