Raspberry Pi 5 için M.2 SSD önerisi

Samsung 9100 Pro 8 TB öneririm.

Bunu alabilirsin.

QLC NAND, DRAM'siz, sabukalı Innogrit IG5236 kontrolcü. Bu tarz kalitesiz ürünleri gelişi güzel önermemeye dikkat edin.

Merhaba, Raspberry Pi 5'e işletim sistemi kurmak için 500 GB üzerinde M.2 SSD almak istiyorum, önerileriniz nelerdir?
Teşekkürler.
Pi 5 için ne boyutta bir M.2 lazım bir fikrim yok veya gereksinim. Belirtirseniz, bütçeye göre öneri yapabilirim.

QLC NAND, DRAM'siz, sabukalı Innogrit IG5236 kontrolcü. Bu tarz kalitesiz ürünleri gelişi güzel önermemeye dikkat edin.

Pi 5 için ne boyutta bir M.2 lazım bir fikrim yok veya gereksinim. Belirtirseniz, bütçeye göre öneri yapabilirim.
Pi 5'e ssd takabilmek için m.2 adaptörüm var. 2230,2242,2260 ve 2280 boyutlarını destekliyor, hem pi 5'te hem pc'de vs. kullanabilmek için 2280 PCIe Gen 3 almak istiyorum. f/p odaklı olsun, uzun ömürlü olsun yeter. Pi 5 Gen 2 hızında kullanıyor zaten.

Pi 5'e ssd takabilmek için m.2 adaptörüm var. 2230,2242,2260 ve 2280 boyutlarını destekliyor, hem pi 5'te hem pc'de vs. kullanabilmek için 2280 PCIe Gen 3 almak istiyorum. f/p odaklı olsun, uzun ömürlü olsun yeter. Pi 5 Gen 2 hızında kullanıyor zaten.
Bütçe ne kadar? Malum son zamanlarda fiyatları uçtu SSD'lerin.

en fazla 3000 TL, dram olması çok fark etmiyor ancak işletim sistemi kuracağımdan olsa daha iyi olur.
1TB olarak bu var:
DRAM bulunmuyor. DRAM'li modelde zaten kalmamış hiç, en ucuz 3300TL gibi fiyatlarla gözüküyorlar.

Donanım:

Gen 4'nün yersiz olduğunun farkındayım ama güzel ürün yok. 512GB olarak bile SN5000 en F/P.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı