İnternete İzinsiz Giren Biri Nasıl Atılabilir?

Ozan utku seyis

Hectopat
Daha fazla  
lyraNQ.png

Arkadaşlar gördüğünüz gibi MAC adresini modemimin kara listesine almama rağmen girebiliyor. Bunu nasıl durdurabilirim? Kim olduğunu da tespit edemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modeminin arayüzünden "Mac filtreleme" veya benzeri bir kısımdan bunu yapabilirsin. Orada gördüğün kişinin Mac'ini oraya yaz. Ancak mesela orada yazan fatihVE_mehmet ismine takılma, onlar neredeyse hep yanlış oluyor. Bizim iPad'i de General Mobile Discovery olarak görüyor :) Modeminin arayüzüne internet tarayıcından URL kısmına 192.168.*.* yazarak girebilirsin. (*.* yeri büyük ihtimal şunlardan birisidir: 1.0, 1.1, 1.2, 2.1, 2.2) Ancak şifreli olabilir, şifresi varsa giremezsin. Kullanıcı adı: admin şifre:ttnet olabilir eğer değiştirmediysen ve TTnet kullanıyorsan. Kolay gelsin :)

Gördüğünüz gibi yasaklı listede diğer kişi giremiyor artık ama bu arkadaşa engel olmuyor

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    32,9 KB · Görüntüleme: 316
Konuyu hortlatmak gibi olmasında fatihVE_mehmet benim bilgisayarımda da var? Biraz araştırdım bir çok kişide görünüyor. Neyin alametidir bilmem ama beni ürkütüyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı